Ahmad

Ahmad

@Afizalzainoren

Followers172
Following263
Kuching, Sarawak
Joined on August 10, 2012

Hi there, do you want more Twitter Likes and Followers?

Statistics

We looked inside some of the tweets by @Afizalzainoren and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
an hour
Average replies
66
Average retweets
11873
Average likes
15434
Tweets with photos
10 / 100
Tweets with videos
15 / 100
Tweets with links
0 / 100

Budak budak dekat Malaysia ni memang manja. Aku tengok budak budak dekat England umur 3 tahun pun dah pandai cakap English. Ini semua tanggungjawab parents la.

24
999
1K
Animal Malaysia menawarkan ganjaran RM2000.00 tunai kepada sesiapa yang dapat memberi maklumat siapakah pembunuh ini, dimanakah tempat tinggalnya, siapakah ibu bapanya dan maklumat lain hingga tertangkapnya pembunuh haiwan yang sadis ini. 
- Persatuan Haiwan Malaysia.

Animal Malaysia menawarkan ganjaran RM2000.00 tunai kepada sesiapa yang dapat memberi maklumat siapakah pembunuh ini, dimanakah tempat tinggalnya, siapakah ibu bapanya dan maklumat lain hingga tertangkapnya pembunuh haiwan yang sadis ini. - Persatuan Haiwan Malaysia.

99
4K
973

Quoted @4oceanBracelets

Before and after with 4ocean Bali.

Before and after with 4ocean Bali.

Hey guys, this company is an ocean cleaner and is funded through their cute bracelets and merch! Check it out

163
131K
229K

you can never do anything great without a few people hating on you. just keep going.

55
7K
6K
OHMEDIA
7 hours ago
TV3 pun dah pandai membahan orang. Kahkahkah!! 😂 Hidup abang botak!!

TV3 pun dah pandai membahan orang. Kahkahkah!! 😂 Hidup abang botak!!

70
10K
6K

Quoted @hrzbd_

Can i be like this funny and cute?

Can i be like this funny and cute?

Cuba tak handsome mesti kena pukul

113
14K
8K
Jon died, came back to life and went back to Europa League.

He is Manchester United. #GameofThrones

Jon died, came back to life and went back to Europa League. He is Manchester United. #GameofThrones

16
304
1K

Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim Anak yatim sampai pukul 4, tunggu sampai berbuka. VIP sampai 6.30, ambil gambar sampai berbuka. Siapa raikan siapa?

85
15K
13K

Pasal kes Huawei kena banned oleh US tu, sebenarnya ramai yang dekat Twitter ni pernah tweet-ed dan jangka perkara ini. Korelasi dari perang dagang US - China; ditambah pertembungan jualan Apple - Huawei. Tak sabar nak tengok serangan balas China dan Huawei pulak

7
142
212

Quoted @999Malaysia

Kerana sifat tamak dan pentingkan diri sendiri... habis musnah habitat haiwan liar... 😢😢😢

Kerana sifat tamak dan pentingkan diri sendiri... habis musnah habitat haiwan liar... 😢😢😢

semenanjung is left with only around 1000-1,100 asian elephants. that’s a sad estimation. deforestation in perak is a dishonest business. tebangan memilih katanya tapi healthy ecosystems jatuh gak. did u know that elephants dont have natural predators? their only enemy is human.

Quoted @imranye

2.2 GPA 6 Failed Classes 3 credits missing 14 mental breakdowns 0 clubs 4 Job Offers still made it tho 😂😂😂

2.2 GPA
6 Failed Classes
3 credits missing
14 mental breakdowns
0 clubs
4 Job Offers

still made it tho 😂😂😂

Sick bro😂😂

Quoted @UiTMconfession

Zaman U bilik kita tu bukan sekadar bilik..tapi penuh dgn seribu kenangan manis, moment yg xdapat di lupakan bersama kwn2 sebilik

Zaman U bilik kita tu bukan sekadar bilik..tapi

penuh dgn seribu kenangan manis, moment yg xdapat di lupakan bersama kwn2 sebilik

Hostel waktu diploma dari sem 1-5 sik pernah sik best😭

keanu reeves and sandra bullock confessing they had a crush on each other 25 years after their first movie together I-I’VE BEEN WAITING MY ENTIRE LIFE FOR THIS MOMENT 😭😭😭

keanu reeves and sandra bullock confessing they had a crush on each other 25 years after their first movie together I-I’VE BEEN WAITING MY ENTIRE LIFE FOR THIS MOMENT 😭😭😭

48
3K
6K

Quoted @G_Eazy

Just dropped a big vibe with @yunamusic Blank Marquee out now: https://yuna.lnk.to/BlankMarqueeVideo … 🏍💨

Just dropped a big vibe with @yunamusic Blank Marquee out now: https://yuna.lnk.to/BlankMarqueeVideo … 🏍💨

TV3 rejected amerul affendi because he’s too ‘ugly’ to be broadcasted in their channel tons of times, jokes on you tv3 he aint need malaysian channels he’s in a fucking international mv

85
21K
13K
‼️ HISTORY:

Cristiano Ronaldo becomes the FIRST PLAYER EVER to win Best Player of the League Award in 3 DIFFERENT Leagues.

🥇 Premier League Player of the Season.

🥇La Liga Player of the Season.

🥇Serie A Player of the Season.
3

‼️ HISTORY: Cristiano Ronaldo becomes the FIRST PLAYER EVER to win Best Player of the League Award in 3 DIFFERENT Leagues. 🥇 Premier League Player of the Season. 🥇La Liga Player of the Season. 🥇Serie A Player of the Season.

26
1K
3K

I bet all Huawei users are going Hua the fak Wei!

53
5K
5K
john
3 days ago

Quoted @SyahirAkid_

Siapa kata lelaki tak complicated , sometimes aku kalau tak cut rambut aku rasa rimas then after cut rasa mcm hodoh. Ke mmg aku je ?

Siapa kata lelaki tak complicated , sometimes aku kalau tak cut rambut aku rasa rimas then after cut rasa mcm hodoh. Ke mmg aku je ?

Kau je kot. Aku potong ke tak tetap hensem

77
8K
5K

PENGUMUMAN KECEMASAN: Kepada rakyat Malaysia yang ingin memberi telefon pintar jenama Huawei mohon tangguhkan seketika dan menunggu penjelasan lanjut dari pihak Google. Kesan besar mungkin akan berlaku jika anda membelinya jenama Huawei pada ketika ini.

79
2K
1K

TERKINI: Google telah melucutkan hak ke atas Huawei bagi menggunakan Android dan PlayStore. Bermakna Huawei terpaksa menggunakan sistem operasi mereka sendiri. Dan apakah yang berlaku pada pengguna Huawei sekarang? Adakah mereka tidak lagi boleh menggunakan PlayStore?

317
9K
6K

Quoted @8bell4_

Call pun pakai ws pergilah mampus buuuuuuu takde kredit buuuu https://twitter.com/afirhuls/status/1129795830418771968 …

Pake ws call jimat bos sama jak quality nya kahkah, sebulan 40 jak rega top up nya. Daripada baya beratus sebulan🤭

1
3
1
Next Page