Amar

Amar

@AmmarSyaa

Followers91
Following131

Someone teach me how to unstupid myself.

Kuala Nerus, Terengganu
Joined on February 24, 2019

Hi there, do you want more Twitter Likes and Followers?

Statistics

We looked inside some of the tweets by @AmmarSyaa and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
16 hours
Average replies
55
Average retweets
4129
Average likes
3344
Tweets with photos
5 / 100
Tweets with videos
15 / 100
Tweets with links
0 / 100

Tido tanpa bantal peluk is not a good night for me hmmmmmmm

22
13K
9K
Amar
10 hours ago

Fall in love whn ur ready , not whn ur Lonely

0
0
6
beach party was lit
4

beach party was lit

We’re all bad in someone’s story.

10
13K
9K

That’s why I hate dating. Because i know that I will miss him sooo bad after that

7
3K
4K

idk why i superb fckin love girls who wear a manchester united’s jersey 😍😍u know u are cute 🤪

0
2
17
Amar
4 days ago

Aku nok jage duit pon susoh , ni pulok nok jage hati orang hok dok jage hati aku

0
1
8
Amar
6 days ago

Cinta ni macam siput babi , datang macam siput , pergi macam babi ..

0
3
4
Amar
7 days ago

saya janji takkan curang , kalau saya curang lagi , nanti saya janji lagi . @AliffAziz

0
0
1
Amar
9 days ago

some people don't come in ur life to love u , they come into ur life to use u . they don't see u as a person , they see u as an opportunity .

0
2
5
Amar
12 days ago

Masa berlalu terlalu pantas , puasa baru 7 hari , tapi rasa macam dah seminggu .

0
1
11
Amar
13 days ago

Quoted @aamirulmuhaimin

bukan miami,terengganu je ni

bukan miami,terengganu je ni

newroad .

10 KALI ULANG PON X BOSANN .. PADUU 😍😍😍😍🙉

10 KALI ULANG PON X BOSANN .. PADUU 😍😍😍😍🙉

398
30K
23K
Amar
15 days ago

paling babi bawak moto masa hujan tpi tak pakai helmet .

0
0
5
•
19 days ago
kawan ku baru break dgn gf nya ahahahahhhha stay strong buddy, 2018 2019 ni zaman lelaki yang kena curang. chill

boys have feeling too heyaaaaa.

kawan ku baru break dgn gf nya ahahahahhhha stay strong buddy, 2018 2019 ni zaman lelaki yang kena curang. chill boys have feeling too heyaaaaa.

524
7K
6K

PLAN IFTAR DENGAN KAWAN SEKELAS TETIBA RAYA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAAHAHAHAHAGAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAA

63
14K
13K

Korang pernah tak rasa yang mcm kau sorang terhegeh-hegeh dalam satu relationship?

69
3K
4K
Amar
17 days ago

Hi org melaka

0
0
4
Amar
18 days ago

mcm mana 7plus , 8plus sampai ribu2 , 100plus baru RM 2.50

0
0
7
Next Page