@Vandebron Kreeg zondag 17/2 jl. onterecht derde betalingsherinnering met incassoburo- en afsluitdreigement. 13 febr. 36 min. in de wacht gestaan. Medewerker beloofde het in orde te maken. In MVdB nog steeds geen correctie. Ben klaar met VandeBron en ga direct overstappen.

2
1
0

Replies

 • Replying to @GvanR

  Hi Guus, jammer om te horen dat je over wilt stappen. Graag kijk ik met je mee in ons systeem wat er precies aan de hand is. Zou je mij via DM je klantnummer of postcode en huisnummer kunnen sturen?

  2
  0
  0
 • Replying to @Vandebron

  Ben al een week bezig administratieve klunzigheid van jullie gecorrigeerd te krijgen. Heb op verzoek in DM http://kl.nr . postcode en http://tel.nr . gestuurd maar ben niet teruggebeld. Klanttevredenheid 2, en dat is nog mild.

  1
  0
  0
 • Replying to @GvanR

  Hi Guus, we zien dat je zojuist iemand van de klantenservice hebt gesproken. De betaalherinneringen zijn stopgezet en de betaalde bedragen zijn gecorrigeerd. Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak. We wens je nog een fijne dag!

  0
  0
  0
 • Replying to @GvanR @Vandebron

  Het is heel vervelend om in ene geconfronteerd te worden met te hoge afschrijvingen. En als je storneerd en juiste bedrag over maakt sturen jullie dreigementen in plaats van het te corrigeren. Kwalijke zaak. https://doemee.sp.nl/energierekening 

  0
  0
  0