Ivan Hamiz

Ivan Hamiz

@IvanderHamizan

Followers28
Following136

EIIR

Her Majesty's Realm
Joined on July 30, 2017

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Statistics

We looked inside some of the tweets by @IvanderHamizan and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
16 hours
Average replies
29
Average retweets
835
Average likes
716
Tweets with photos
24 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Internet di limit Tanpa VPN mumet Pemakai pun ngerayap Lelet Akibat ulah kaum laknat Haus kuasa sesat Nan bejat #whatsappdown #TangkapDalangKerusuhan #ShameonYouPrabowoSandi

0
0
4
Semakin kesini semakin banyak ruang2 publik diBali memunculkan ikon2 yg jauh dari identitas Bali, asumsi gue seh ini tujuannya IG feed's purposes, tp ini gejala buruk buat edukasi dan penghargaan atas budaya org2 sebelum kita.
3

Semakin kesini semakin banyak ruang2 publik diBali memunculkan ikon2 yg jauh dari identitas Bali, asumsi gue seh ini tujuannya IG feed's purposes, tp ini gejala buruk buat edukasi dan penghargaan atas budaya org2 sebelum kita.

398
12K
10K

Guru SMA sekarang kebanyakan ngelamun makan gaji buta seperti setan. Sudah kumpul berkas bidik misi semenjak sesudah UAN kemaren tapi sampai sekarang juga belum ada kejelasan. Begitu di tanya kejelasan eh malah balik tanya sudah kumpul berkas atau belum. GURU ANJING ASU!

0
0
0

Quoted @PopCrave

A male college student helped arrest a pedophile cop by posing as an underage girl online using Snapchat’s popular gender swap filter.

When the technology is in good hands.

0
0
0

Kasian warga #Kaltim kebanjiran bukannya di kasih solusi biar gak banjir eh gubernurnya nyerocos utk masalah banjir cuman butuh pawang hujan. Gubernur PKS cuman haus kekuasaan. Minus otak cemerlang dan kerja nyata. #gubernurgoblok #SamarindaCalap

0
0
0

Taek lincung untuk pencetus sistem baru #UTBK dan #SBMPTN. Fuck You! Malah jadi njelimet riweh reppot. Asu! #Senin #ceritasenin

0
0
3

Semoga Pakde Didi Kempot sehat selalu dan bisa terus berkarya untuk Indonesia.

0
0
0

Pakde Didi Kempot is the best! A national treasure for this country.

0
0
0

Anak tetangga setan. Kerjaan ngurusin pribadi orang aja. Urusin anakmu itu lo asu.

0
0
0

Ada saran dan tips agar lolos #SBMPTN2019?

0
0
0

#lebarantahunini sucks! I hate people.

0
0
1

If one person doesn't want you, there are 7 billion people here on earth. Fuck the one who ignores you whatever the fuck the reason is. Fuck you!

0
0
0

If you do feel like my existence is a thread to you then say it to my fucking face! #whore #disgusted

0
0
0

That trashy kpop fans thought that nasty bts boyband will never collab with Zedd just because that unfortunate story by Matthew Koma. Bitch, Zedd is on another level compares to ur nasty and trashy faggot bts boyband thing. #disgusted

0
0
0

Nangis dong gue nonton #hotelmumbai 😭

0
0
0
Ini kalian pada ngomongin apasih anjing?! 🤦🏻 #TangkapPRABOWO #ShameOnYouPrabowo

Ini kalian pada ngomongin apasih anjing?! 🤦🏻 #TangkapPRABOWO #ShameOnYouPrabowo

Quoted @guardian

May will only resign when she is sure her successor has confidence of Commons, No 10 says - live news #Echobox=1559822301" target="_blank">https://www.theguardian.com/politics/blog/live/2019/jun/06/tory-leadership-gove-boris-johnson-says-he-would-be-more-flexible-on-brexit-timing-than-johnson-to-avoid-risk-of-election-live-news?CMP=twt_gu&utm_medium=&utm_source=Twitter#Echobox=1559822301 …

Bloody hell. There are tropical diseases easier to get rid of.

111
435
2K

Quoted @peta

This is heartbreaking 💔 Animals don't need to die for you to celebrate Eid al-Fitr. Have a #vegan holiday.

This is heartbreaking 💔

Animals don't need to die for you to celebrate Eid al-Fitr. Have a #vegan holiday.

1. You clearly mistook Eid al-Adha for Eid al-Fitrs 2. Moslems don't drag animal like that alias lebay lo ngentot orang tata cara nyembelih hewan aja harus bismillah & jaga jangan sampe hewannya menderita. Apalagi udah jadi bangkai gt jatohnya haram lah tolol somay bgt.

96
5K
3K
Next Page