🌿Jannah 🌿

🌿Jannah 🌿

@OhhUmeyy__

Followers694
Following573

UiTM Puncak Perdana

Shah Alam - TGG
Joined on August 11, 2013
Statistics

We looked inside some of the tweets by @OhhUmeyy__ and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
25 days
Average replies
28
Average retweets
6409
Average likes
5207
Tweets with photos
19 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

You need to be so busy loving ur life until you don't have time for hate, regret, worry, fear or anything. 🌸

0
2
0

Just the one new follower today found welcome tracked by

0
0
0
aqiel
2 days ago

perempuan ni bagi hint pandai , confess takpandai pula

161
9K
12K

4 days ago

Aku harap sehari sebelum aku meninggal dunia, Tuhan akan tergerakkan hati aku nak delete semua sosial media dan minta maaf dekat semua orang.

3
7K
6K

i am clingy when i love someone so much.

17
15K
12K
Amin
2 days ago

Dengan ini saya ingin beri peringatan kepada semua rakyat malaysia yang akan pergi tengok avengers:endgame esok,tolong la jadi orang yang berakal dengan tidak membuat story waktu dalam panggung.Kalau nak buat story pun ambik gambar tiket pun dah cukup. Terima kasih😊

11
2K
2K

they say they miss the " old me " but they were the ones who killed the " old me "

0
75
65

Single is better than bercinta dengan someone yang mudah pudar cintanya kepada kamu.

0
281
484
anor
2 days ago

the saddest people will try their best to make people happy. they know what it’s like to feel worthless, they don’t want anyone to feel that.

3
5K
4K
If you think you're better than anyone, think again. You might see the flaws on other people but just think of your flaws that Allah has hidden from other's eyes. And just so you know that they might be closer to Allah than you are.
2

If you think you're better than anyone, think again. You might see the flaws on other people but just think of your flaws that Allah has hidden from other's eyes. And just so you know that they might be closer to Allah than you are.

36
37K
23K

Quoted @nisayalani

Derma utk masjid vs org miskin yg mana perlu diutamakan.?sedangkan kita tahu masjid bnyk duit

Orang miskin yg utama. Kemudian masjid.

10
9K
7K
RT kalau pernah guna Bioré UV Perfect Protect Milk Moisture SPF50

RT kalau pernah guna Bioré UV Perfect Protect Milk Moisture SPF50

32
4K
1K
There’s always that one person who really secretly cares for you .

There’s always that one person who really secretly cares for you .

82
3K
6K
w a n
a day ago

Suami tak mewarisi dosa isteri. Begitu juga ayah tak mewarisi dosa anak perempuan. Namun, suami dan ayah berdosa jika tidak mendidik isteri dan anak dgn didikan agama, dan tidak melindungi mereka drpd kerosakan di luar. Ini merupakan tanggungjawab yg asal.

3
4K
4K
Well that’s explained everything. Thanks

Well that’s explained everything. Thanks

63
15K
5K

Typing.... Typing.... Typing.... Akhirnya last seen.

9
2K
3K

“Allah menguji kita dengan sesuatu yang kita cintai, maka janganlah berlebihan mencintai sesuatu atau seseorang, agar sedihpun tidak berlebihan”

1
556
747

dah pegi interview IPG tu takyah nk up gmba caption "bakal cikgu anak² awak" menyampah aku

62
4K
6K

All these notifications, i'm still waiting from yours.

8
5K
5K

orange cats: malays: oyen

59
9K
7K
Bella
2 days ago

Quoted @Syamilaaa_

wow i scrolled back through my notes and i found this

wow i scrolled back through my notes and i found this

I ada banyak notes macam ni yang i tulis bila sedih rindu tapi bila baca balik i rasa bodoh malunya

21
5K
4K
Next Page