Shukri A.R.M.

Shukri A.R.M.

@Shukri_Arsenal

Followers170
Following513

seorang peminat tegar Arsenal , Real Madrid , Perancis , Perak..manager fantasy football sejak 1996/1997..minat pelbagai jenis sukan..suka info jadual sukan..

Johor Bahru , Johor
Joined on December 08, 2009

Statistics

We looked inside some of the tweets by @Shukri_Arsenal and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
11 days
Average replies
121
Average retweets
6514
Average likes
10168
Tweets with photos
19 / 100
Tweets with videos
24 / 100
Tweets with links
0 / 100

Last Seen Profiles

@herdianaprilia@herdianaprilia
@JahMxntana@JahMxntana
@maelstromoner@maelstromoner
@Alan_G_Hudson@Alan_G_Hudson
@KLSmeezy@KLSmeezy
@natiazalea@natiazalea
@ArtistanDavid@ArtistanDavid
@minami9ram@minami9ram
@nidanesoIomon@nidanesoIomon
@UnsecretMusic@UnsecretMusic
@malasuertentodo@malasuertentodo
@Amaliaitalia@Amaliaitalia
@ArianaKremar@ArianaKremar
@sydhop@sydhop
@CoryMiller81@CoryMiller81
@Broadsheet_Melb@Broadsheet_Melb
WENGER 22 THANKS 😙😙😢😢
#Arsenal
#ArseneWenger
#Salute

WENGER 22 THANKS 😙😙😢😢 #Arsenal #ArseneWenger #Salute

0
1
2
kawan aku send video ni and aku nak penjelasan boleh ?

kawan aku send video ni and aku nak penjelasan boleh ?

280
10K
6K

one person unfollowed me // automatically checked by

Stadium My Dinh, @ultrasmalaya07 are coming! 🇲🇾🔥👊🏼 #VIEvsMAS #AFFSuzukiCup18 #KamiTeamMalayaia

Stadium My Dinh, @ultrasmalaya07 are coming! 🇲🇾🔥👊🏼 #VIEvsMAS #AFFSuzukiCup18 #KamiTeamMalayaia

20
3K
2K
Here is a full video of Laca and Guendouzi welcoming Koscielny to the bench. Look at this and tell me it didn’t make a huge smile on your face. Love the atmosphere.

Here is a full video of Laca and Guendouzi welcoming Koscielny to the bench. Look at this and tell me it didn’t make a huge smile on your face. Love the atmosphere.

134
3K
11K

Jangkaan Telefon Pintar Tahun 2019 1- 10GB RAM 2- Tanpa Bezel 3- Skrin menyokong Pengesanan Cap Jari 4- 5G 5- Pengecasan Pantas 6- Perang harga Jenama bakal menguasai pasaran 2019 1- Huawei 2- Samsung 3- Xiaomi 4- iPhone 5- Oppo

77
3K
3K

Quoted @spectatorindex

MEDIA: Bridge in the UK demolished and cleared in fifteen hours.

MEDIA: Bridge in the UK demolished and cleared in fifteen hours.

In Malaysia, they close 1 lane on each side to create jam and 3 years to fix it.

61
18K
11K

Restoran #CikuCiku #MeruJaya terbaik jual nasi goreng Palestin ganti nasi goreng USA..Restoran di Chemor telah berpindah di Meru dan mula buka mulai semalam. @iloveyouIPOH

aida
7 days ago

srs lelaki tak merokok ni handsome.

291
8K
10K

Sayangnya dah dekat rezeki hari ini..terlepas SPG #Dooit bernilai rm166..😭😭😭 bukan mudah nak ke soalan SPG

Replying to @Shukri_Arsenal @FPLStatus

Yup. Its anoying i lost 3 bps because like this. Rashford. F anderson n belerin. Bele maybe ok.

Anak anak yang mendahulukan ibu bapa dalam kehidupan seharian InshaaAllah rezekinya ada dimana mana. Ingat tu. ☝🏻

14
23K
21K
Complex
11 days ago
She had them shook 😂😂😂 

She had them shook 😂😂😂 

1K
54K
132K

one person followed me // automatically checked by

huss
19 days ago
SUAMIKU ABANG GRAB.

selepas 3 tahun berkenalan, sabtu 24 November 2018 kami disatukan dengan 2 lafas yang sayup seorang lelaki, bergelar suami. alhamdulillah

SUAMIKU ABANG GRAB. selepas 3 tahun berkenalan, sabtu 24 November 2018 kami disatukan dengan 2 lafas yang sayup seorang lelaki, bergelar suami. alhamdulillah

89
2K
2K
Kegembiraan tidak terhenti semalam. Ingat @akhyar_rashid je boleh buat? Satu flight buat ni tau! Kakakakakakakak

Kegembiraan tidak terhenti semalam. Ingat @akhyar_rashid je boleh buat? Satu flight buat ni tau! Kakakakakakakak

11
4K
3K
1. Install apps "snapseed" tu
2. Pilih wallpaper yang mana korang nak.
3. Pilih tools and tekan "text". Type nama atau perkataan yang hampa suka.
4. Contoh perkataan "F L A W L E S S" . dan tekan tanda "√"
5.Last sekali pastikan perkataan tu nombor 0 and edit belakang daun tu.
4

1. Install apps "snapseed" tu 2. Pilih wallpaper yang mana korang nak. 3. Pilih tools and tekan "text". Type nama atau perkataan yang hampa suka. 4. Contoh perkataan "F L A W L E S S" . dan tekan tanda "√" 5.Last sekali pastikan perkataan tu nombor 0 and edit belakang daun tu.

208
9K
11K

Replying to @My_CrimeWatch

Pengajaran, lain kali mintak baik2 jangan mencuri dan cuba kawal perasaan bila tengah marah. Sekian

0
20
157

Replying to @My_CrimeWatch

Quoted @My_CrimeWatch

Kes curi pisang di Bukit Payung, Terengganu. Pencuri maut dibelasah tauke pisang.

Tak berbaloi meninggal dunia kerana pisang, tak berbaloi buat orang lain meninggal dunia kerana pisang.

Ting tong makan kuah laksa letak daun ketum😅😅😅

#litlive

Ting tong makan kuah laksa letak daun ketum😅😅😅 #litlive

2
1
0

Ini kali pertama kami perform di traffic light - #KugiranMasdo #KarnivalJambatanSultanIsmailMuar

Next Page