siti adibah

siti adibah

@SitiAdybah

Followers211
Following241
gombak, selangor
Joined on April 23, 2012

Statistics

We looked inside some of the tweets by @SitiAdybah and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a month
Average replies
40
Average retweets
5123
Average likes
3382
Tweets with photos
33 / 100
Tweets with videos
5 / 100
Tweets with links
0 / 100

Last Seen Profiles

@reynardslabbert@reynardslabbert
@patriciofreirem@patriciofreirem
@reynaert_luc@reynaert_luc
@FCYiddaEslavaP@FCYiddaEslavaP
@ObserIgualdad@ObserIgualdad
@sas0011@sas0011
@bosscwp@bosscwp
@MJLeClair10@MJLeClair10
@OmgPaparikaJam@OmgPaparikaJam
@4chal_bot@4chal_bot
@BAEX2OOO@BAEX2OOO
@3_nta@3_nta
@world_lyp@world_lyp
@nadaaAlhussainy@nadaaAlhussainy
@Marmiadoise@Marmiadoise
@queergermangirl@queergermangirl
0
0
5
hafii
2 days ago
Sekecil kecil kebaikan pasti  Allah akan balas berlipat kali ganda ☺️
2

Sekecil kecil kebaikan pasti Allah akan balas berlipat kali ganda ☺️

0
125
143
Berhentilah merokok atau elak  terdedah kepada asap rokok.

Berhentilah merokok atau elak terdedah kepada asap rokok.

12
817
390

Mak aku pesan satu ja bila kerja jauh dari family, "Jaga solat" skrg baru aku faham apa maksud mak aku, dduk dgn prskitaran yg x menitik beratkan solat, kau akan hanyut. Ingat guys, jagalah solat di mana jua anda berada, insyaAllah tuhan jaga kita...

26
16K
13K

Entah laaa, tibe2 rasa menyesal. Ish syaiton suka hasutttt

[THREAD]
Pada 13 Febuari yang lalu, kita telah kehilangan sebuah penjelajah berani bernama Opportunity, sebuah robot penjelajah yang ditugaskan untuk menjelajah planet Marikh. Ini 10 fakta menarik tentang robot ini.

[THREAD] Pada 13 Febuari yang lalu, kita telah kehilangan sebuah penjelajah berani bernama Opportunity, sebuah robot penjelajah yang ditugaskan untuk menjelajah planet Marikh. Ini 10 fakta menarik tentang robot ini.

160
14K
9K
Gais mintak tlg sebarkan benda ni . Budak downsyndrome hilang area johor . Semoga allah lindungi dia dan semoga cepat ditemui
2

Gais mintak tlg sebarkan benda ni . Budak downsyndrome hilang area johor . Semoga allah lindungi dia dan semoga cepat ditemui

16
20K
5K

Sis suka dengan keadaan yg busy. Utk elakan minda berfikir bende2 yg tak sepatutnya and overthinking. Hahha

Banyaknyaaaa keje nak buat. Tp sis suka je ape yg sis buat skrg. Cuma Masa tu cepat betul berlaluuuuuu. Tgk2 dah nak malam. 😂

Quoted @syikinseddi

Assalamualaikum. Dengan rasa rendah diri saya ingin memohon bantuan sumbangan daripada semua. Saya memerlukan sumbangan untuk mendapatkan sejenis ubat yang dipanggil Alemtuzumab. Harga ubat tersebut ialah RM287,370. Disini saya sertakan quotation dan surat dari pihak hospital.

Assalamualaikum. Dengan rasa rendah diri saya ingin memohon bantuan sumbangan daripada semua. Saya memerlukan sumbangan untuk mendapatkan sejenis ubat yang dipanggil Alemtuzumab. Harga ubat tersebut ialah RM287,370. Disini saya sertakan quotation dan surat dari pihak hospital.

Semoga urusan dipermudahkan. Amin

Quoted @hvnnis

Harini mungkin Allah takdirkan aku jumpa stray cats kat satu kedai makan kat area ipoh ni. Aku baru je sampai dr kl lepas tu bapak aku ajk aku makan kat kedai tu so aku on je lah. Tapi bila aku sampai kat kedai tu aku pelik sbb nampak dua ekor anak kucing kat tepi kedai tu.

Harini mungkin Allah takdirkan aku jumpa stray cats kat satu kedai makan kat area ipoh ni. Aku baru je sampai dr kl lepas tu bapak aku ajk aku makan kat kedai tu so aku on je lah. Tapi bila aku sampai kat kedai tu aku pelik sbb nampak dua ekor anak kucing kat tepi kedai tu.

❤️

Sehingga jam 11 pg td, 100 lebih application utk 1 position. Ada rezeki masing2 Insya Allah. Hantar resume pun usaha 😊

Semalam open job. Jam 8. 30pm lebih kat FB, td pg check email. Jam 9.30am, utk sort out resume. Ade 74 application. 😂😂

Ye kawan2 tlg retweet. Supaya esok sis boleh pilih mana yg sesuai and submit kat HR terus mana yg dh email. Sian bos kat besut, terpkse cover kerja safety, padahal die kene cover operation jugak

Aku ni nak View/blue tick wasap tu pun takot tauuuu. Tgh malam promote pakej perkahwinan, yg perlukan discussion panjang. Takpe la maybe tersilap send agaknya. Nak send esok, tp tersend malam ni.

Bukan pukul 8, 9 atau 10 malam. Tp jam 12 tgh malam. Omg serious la. Mana pergi etika bekerja. Simpan dlm Almari eh. Keluarkan la. Guna. Dok simpan peram buatpe. Adoi hahhaha

Sangat tdk professional. Mesg Malam2 utk promote masih berminat tk nak amik pakej kahwin dengan die😂😂

Highway menghubungkan China dan Pakistan 880km..
Lebuhraya Karakoram..Keajaiban Dunia yg ke 8..

810 orang pekerja Pakistan terbunuh..
200 orang pekerja China terbunuh..
Semasa pembinaannya😔

Highway menghubungkan China dan Pakistan 880km.. Lebuhraya Karakoram..Keajaiban Dunia yg ke 8.. 810 orang pekerja Pakistan terbunuh.. 200 orang pekerja China terbunuh.. Semasa pembinaannya😔

499
40K
28K
Neelofa
16 days ago
So, never stop praying, Allah always listens. ❤️

So, never stop praying, Allah always listens. ❤️

24
3K
4K
Aku suka masjid macam ni

Dia tunjuk penyata kira2 setiap bulan. Takde la dibanggakan kutipan setiap jumaat je tapi duit ke mana tak diberitahu.

Kita tak meragui institusi masjid, tapi kalau masjid bagitau ke mana duit yang kita infaq pergi, lagi seronok kita nak infaq lepas ni
2

Aku suka masjid macam ni Dia tunjuk penyata kira2 setiap bulan. Takde la dibanggakan kutipan setiap jumaat je tapi duit ke mana tak diberitahu. Kita tak meragui institusi masjid, tapi kalau masjid bagitau ke mana duit yang kita infaq pergi, lagi seronok kita nak infaq lepas ni

88
15K
11K

Alhamdulilah Rezeki hari jumaat. Akhirnya jumpa jugak dewan. Dewan yg dh ke beberapa puluh. 😂😂

Next Page