Syamim_nqb_057

Syamim_nqb_057

@Syamim_057

Followers3
Following27

Athletes πŸ‘‹

Joined on November 26, 2018

Statistics

We looked inside some of the tweets by @Syamim_057 and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
2 days
Average replies
357
Average retweets
4503
Average likes
25095
Tweets with photos
39 / 100
Tweets with videos
11 / 100
Tweets with links
0 / 100

Recommended

Check out our new cool site: http://www.tumgir.com

Last Seen Profiles

@MeeM_098@MeeM_098
@im_alwayshungry@im_alwayshungry
@MizReetta@MizReetta
@wil18641240@wil18641240
@hajr__21@hajr__21
@paulaschoice@paulaschoice
@ki_0055@ki_0055
@somi_bts_army20@somi_bts_army20
@JndtVVGmMnTEZ1Y@JndtVVGmMnTEZ1Y
@ezeperez_96@ezeperez_96
@xzljie@xzljie
@KenzieSonsalla@KenzieSonsalla
@0_0_0_egg_0_0_0@0_0_0_egg_0_0_0
@TuitsGH@TuitsGH
@ElvincNar@ElvincNar
@xchanelx9@xchanelx9

antara-antara alasan untuk break-up: -"family i tak bagi cpl" -"nak focus study dulu" -"kite tak sepadan" -"Hidup u ngan hidup i lain" -"kite break sekejap" -"i tawar hati" Ha apa lagi ea?

1K
7K
10K
MeleTOP
4 months ago
Haih bestnya kalau dapat picnic petang petang gini 😍 Apa menu utama wajib kena ada bila korang pergi picnic? #MeleTOP
.
Repost @fendybakry_

Haih bestnya kalau dapat picnic petang petang gini 😍 Apa menu utama wajib kena ada bila korang pergi picnic? #MeleTOP . Repost @fendybakry_

NDOWKKDJEKDJSKD https://twitter.com/meagangrande/status/1069306806906822656 …

0
1
4

Saya tak faham kenapa ramai sangat anak muda takut nak twit dalam Bahasa Inggeris kerana bimbang salah grammar atau salah ejaan. Adakah ada orang yang belajar mana-mana bahasa tanpa buat salah? Orang yang salah grammar atau ejaan BI tak bodoh. Orang yang ketawa itu bodoh.

222
27K
19K
Dinda // Masdo

Versi hujan pukul 8 pagi dekat Shah Alam lepastu dapat ws class cancel.

Dinda // Masdo Versi hujan pukul 8 pagi dekat Shah Alam lepastu dapat ws class cancel.

138
13K
17K
Let's go πŸ‘πŸ”

Let's go πŸ‘πŸ”

2K
15K
213K

Assalamualaikum..... Sesiapa yg menduduki UPSR tu dpt brpe A?? Kite dpt 2 je.... Korng mcm mne?

0
1
1

Assalamualaikum..... Sesiapa yg menduduki UPSR tu dpt brpe A?? Kite dpt 2 je.... Korng mcm mne?

0
1
1

Sape kuat selfie baik ngaku cepat! Sape tak ngaku dia kuat kentut! 😜 Malas nak cakap banyak, korang pon nampak sendiri betapa cantiknya camera selfie vivo V11i ni. Sape dah pakai fon ni… https://www.instagram.com/p/BqtgTmzBLnp/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1n2pkc872csnp …

1
5
49

Saya sesat.. tak jumpa jalan kehati awak.

11
43
159
MeleTOP
4 months ago
Hahahahaha! Mati mati brother tu ingat customer nak bawa lari kasut 🀣 Kalau korang, apa korang buat? Hahaha! #MeleTOP
.
πŸŽ₯: Twitter

Hahahahaha! Mati mati brother tu ingat customer nak bawa lari kasut 🀣 Kalau korang, apa korang buat? Hahaha! #MeleTOP . πŸŽ₯: Twitter

11
61
180
MeleTOP
4 months ago
Hmm apa pula cerita kumpulan Forteen & @IzzueIslam ? πŸ€” Kalau nak tahu, jom tengok MeleTOP 9.00 malam ni ok! #MeleTOP

Hmm apa pula cerita kumpulan Forteen & @IzzueIslam ? πŸ€” Kalau nak tahu, jom tengok MeleTOP 9.00 malam ni ok! #MeleTOP

SIARAN SEGERA : Kenyataan Akhbar YAB Perdana Menteri berkenaan kejadian di Kuil Sri Maha Mariamman.

SIARAN SEGERA : Kenyataan Akhbar YAB Perdana Menteri berkenaan kejadian di Kuil Sri Maha Mariamman.

122
3K
3K

Kalau kau beria nak ceramah org tapi Ko sendiri x solat, aku sarankan ceramah diri sendri je πŸ€—πŸ˜‰ . . #justtegur

0
2
2
anor
4 months ago

ye kau lawa , dah bye.

21
2K
2K
Ready for tomorrowπŸ‘Œ

Ready for tomorrowπŸ‘Œ

3K
14K
187K
Tq.... Friends because make me laugh and happy... I hope you alls have a good performance in UPSR... 2k18

Tq.... Friends because make me laugh and happy... I hope you alls have a good performance in UPSR... 2k18

Allhamdulillah... Sudah hbis sesi persekolahan sekolah rendah...Nnti naik form 1...Doakn kami mendapat 6A di dalam peperiksaan UPSR

Allhamdulillah... Sudah hbis sesi persekolahan sekolah rendah...Nnti naik form 1...Doakn kami mendapat 6A di dalam peperiksaan UPSR

Next Page