Yafi Dresta Adi ꦮꦶꦫꦢꦶꦏ꧀ꦤ

Marine Engineering - FTK - ITS 👷‍♂️Piping Engineer (Marine & Offshore)

Jakarta-Surabaya
Joined on March 01, 2011

Statistics

We looked inside some of the tweets by @YafiDAW and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
8 hours
Average replies
142
Average retweets
4402
Average likes
3549
Tweets with photos
20 / 100
Tweets with videos
25 / 100
Tweets with links
0 / 100

Recommended

Check out our new cool site: http://www.tumgir.com

Last Seen Profiles

@MysticallyLost@MysticallyLost
@saolin1234@saolin1234
@ogux_xra2@ogux_xra2
@cesarsampaiosil@cesarsampaiosil
@HidesachiJ@HidesachiJ
@sakia_zigzag@sakia_zigzag
@kor_Jihu@kor_Jihu
@rayray21455@rayray21455
@Poppin_Kai@Poppin_Kai
@PMSM_HIMR6423@PMSM_HIMR6423
@IAmCalledJack@IAmCalledJack
@CaylaL04@CaylaL04
@miomumu123@miomumu123
@jhendo524@jhendo524
@bonnielove7777@bonnielove7777
@ituitu0119@ituitu0119

Waiting for AEG

0
0
1
Let's confuse kids nowadays

Let's confuse kids nowadays

438
8K
4K

Tahan tahan... minggu depan gajian sabar..

0
0
0
3
130
162
Nasi Padang                                Nasi Peteng
2

Nasi Padang Nasi Peteng

251
2K
2K

Untung ga kerja di jakarta, tua di jalan

0
0
0
marlin
7 days ago
Teman-teman tolong bantu Rt dan tag @LionAirID @LionAirID @lionairgroup 

Teman saya abis berlibur dari bali. Balik Ke jakarta menggunakan pesawat lion air, koper dalam keadaan terbuka dan uang senilai 1000yen dan 100dolar hilang.
4

Teman-teman tolong bantu Rt dan tag @LionAirID @LionAirID @lionairgroup Teman saya abis berlibur dari bali. Balik Ke jakarta menggunakan pesawat lion air, koper dalam keadaan terbuka dan uang senilai 1000yen dan 100dolar hilang.

517
11K
2K
The passion for @fcbarcelona is global. In Indonesia, fans stay up until 5am to watch their #UCL games 🇮🇩💙❤️

#UCLTrophyTour #Unmissable

(From B/R Football x @Heineken)

The passion for @fcbarcelona is global. In Indonesia, fans stay up until 5am to watch their #UCL games 🇮🇩💙❤️ #UCLTrophyTour #Unmissable (From B/R Football x @Heineken)

59
591
2K

Hehe orang Indonesia emg deh umur 25 seakan" udah harus punya segalanya; suami, anak, rumah, investasi, asuransi, karir sukses, bahagiain ortu (materiil), S2 S3 Haji, omg berat banget culture & pressure ini lol

447
28K
14K

Proses konfirmasi cuti kenapa lama sekali duh -__-

0
0
0
The French commentator's devilish laugh for Messi's first and third goals, sums the ridiculousness perfectly.

The French commentator's devilish laugh for Messi's first and third goals, sums the ridiculousness perfectly.

101
6K
12K
-
8 days ago

Jogja is still be my favorite destination💕

1
2
0
LaLiga
8 days ago
💚 RESPECT 💚

Messi received an ovation from fans at the Benito Villamarin after his superhuman performance. 👏👏

#RealBetisBarça

💚 RESPECT 💚 Messi received an ovation from fans at the Benito Villamarin after his superhuman performance. 👏👏 #RealBetisBarça

37
2K
6K

Sweet Child O mine.

0
0
0
Let’s confuse kids nowadays.
-
🎥 @official433

Let’s confuse kids nowadays. - 🎥 @official433

52
748
328

Quoted @zanderliem

Team Nasi Padang 📸: Mas Adhimuffed via FB

Team Nasi Padang 

📸: Mas Adhimuffed via FB

Rip humor (2)

Ada orang yg merasa keren kerja di BUMN. Ada orang yg merasa bangga kerja jadi PNS. Ada orang yg merasa hebat kerja di multinational company. Ada orang yg merasa mantap kerja di start-up. Ada orang yang merasa nyaman jadi freelancer. Jadi bahagia gak perlu pake dibandingin.

150
18K
9K

Quoted @ShaniBudi

Untuk menemani Minggu siangmu, sebuah drama keluarga terbaru dari Marvel Sinetron Universe:

Untuk menemani Minggu siangmu, sebuah drama keluarga terbaru dari Marvel Sinetron Universe:

Rip humor gua

- have you guys seen this ? bags made from Cassava in Indonesia

- have you guys seen this ? bags made from Cassava in Indonesia

790
12K
18K

Nyiapin tiket dulu buat lebaran.

0
0
0
Next Page