D_Dentist

D_Dentist

@Zubar_ot

Followers31
Following131
Joined on February 22, 2014

Statistics

We looked inside some of the tweets by @Zubar_ot and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a day
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
1
Tweets with photos
15 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Recommended

Check out our new cool site: http://www.tumgir.com

Last Seen Profiles

@exomoopics@exomoopics
@nataliefloydd@nataliefloydd
@paul_debanjan@paul_debanjan
@ellyziaNF@ellyziaNF
@geekandpop_news@geekandpop_news
@angelobruyn@angelobruyn
@pinkcoco282@pinkcoco282
@AidaHosseinifar@AidaHosseinifar
@ChaseJam@ChaseJam
@PaulGR99@PaulGR99
@Liselottedevos2@Liselottedevos2
@mBokskii@mBokskii
@hayleenykol@hayleenykol
@ijnradio@ijnradio
@lmb_mica@lmb_mica
@quadgesports@quadgesports

Дурловски ослободен! Сé друго ќе беше неправедно! #еднакапкавоокеанот #правда

0
0
1

Не оправдувам насилство ама дајте бе луѓе, луѓе осудени за убиствА помалку лежат или уопште не лежат. Срамота. #судство #судотворенкопупка

0
0
0

Холокаустот не е само традиција на евреите. Пукна цевка во СЈО. Друго нешто? Ебави идиотите!

0
0
0

Вчера се искарав со девојка ми, денеска заштедив на поклон. Среќен 8ми Март.

0
0
0
Не мочај!

Не мочај!

Зошто на сите избори, какви и да се, мораме да бираме за лошо или полошо?

0
0
0

Сите жени сакаат цвеќе само Мира Дизел. #март #месецнажените

0
0
0

Да ти е*ам родител 2. Родител 2 у пи**а. Родител 2 таму ли бараше. Родител 2 стара. .......

0
0
1

Професорот: Како се размножуваме? Ученикот: Родителот 1 стапува во полов однос со родителот 2..... #којкогоебе

0
0
0

Без разлика колкав ти е ти секогаш ќе бидеш куре на тато, мама, дедо, баба.

0
0
2

Се враќаш од работа, а надвор ветер, прашина, ѓубре, си пцуеш у себе. Влегуваш у зграда мирис на трева од 1 до 5ти кат, се опушташ, лифтот за утре сабајле.

0
0
1
Дувна ветре развигорче, нишна....
#партизанска лајф

Дувна ветре развигорче, нишна.... #партизанска лајф

Кога ќе најдеме подобри работни места од сегашните тогаш нашите роднини ќе дадат оставки, Ваш ДУИ.

0
0
1

Зошто кога ќе заминат од Македонија стануваат најголеми патриоти и националисти?

0
0
1

Миле ми текна!

0
0
1

Бевме отидени у пизду материна, а сега отидовме у три лепе пичке материне. #исчезнувања #убиства #тепачки #европскивредности

0
0
0

Мерење = 100кг Деееее ама па многу внимавам на исхраната годишно качувам само по 2кг. Мира Д. 50 год.

0
0
0

Како полесно да прифатиш дека си северџан. "repetitio est mater studiorum" Република Северна Македонија.

0
0
0

Многу внимание им обрнавме на не многу битни лица од @levica_mk

0
0
0
Next Page