π•¬π–“π–“π–†π–‹π–Ž

Intoxicated by the romance of the unusual.

Land Below The Wind
Joined on May 01, 2009

Statistics

We looked inside some of the tweets by @annafiabr and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a month
Average replies
92
Average retweets
8164
Average likes
8582
Tweets with photos
33 / 100
Tweets with videos
29 / 100
Tweets with links
0 / 100

Last Seen Profiles

@WatatumiSuilen@WatatumiSuilen
@drumythm@drumythm
@chiefscheer@chiefscheer
@Alelulu10@Alelulu10
@0707Atsushi@0707Atsushi
@iint_36@iint_36
@DjColinJay@DjColinJay
@TonyRub53@TonyRub53
@sxtitoff@sxtitoff
@fzozo422@fzozo422
@Imyourashley@Imyourashley
@ajisai819171931@ajisai819171931
@voikukka_koichi@voikukka_koichi
@uni_azaz@uni_azaz
@rebrn_hpb@rebrn_hpb
@br_award@br_award

Recommended

Check out our new cool site: https://www.twitur.com/account/annafiabr

My top view collection so far. #nofilter
4

My top view collection so far. #nofilter

1
1
14
Guys minta tolong retweet, aku jual buah-buahan tempatan confirm manis, murah kaw-kaw dan banyak jenis.

Target bukan nak kahwin dulu tapi nak bantu family,  aku anak sulung wei!

Lokasi setiap hari 12pm-8pm tesco ampang πŸ™πŸ»

Guys minta tolong retweet, aku jual buah-buahan tempatan confirm manis, murah kaw-kaw dan banyak jenis. Target bukan nak kahwin dulu tapi nak bantu family, aku anak sulung wei! Lokasi setiap hari 12pm-8pm tesco ampang πŸ™πŸ»

27
2K
728
Watch this. Things should change. Credit to the owner. ✌🏼

Watch this. Things should change. Credit to the owner. ✌🏼

61
8K
4K

Be wary of those who lie to make themselves feel good. They have an ego problem. They discredit others out of jealousy, always wanting to be one up & to show the world that they’re the good ones. It won’t last. The truth will out. It will lead to their own downfall eventually!

90
6K
13K

I taknak kawin sampai life i betul2 okay and stable

52
9K
8K

If I have a girl and she’s sleeping by now, I would probably be texting her messages saying how blessed and how happy I am for having her in my life. Make her a playlist of songs to remind her she's a blessing from above. In that way, I hope she’ll start her day with a smile.

41
3K
8K
Bila kau merompak then putus asa... pastu dapat bawk balik hamper pulak as a reward🀣🀣🀣🀣commentator pakcik2 ni pun dekah aku tgk

Bila kau merompak then putus asa... pastu dapat bawk balik hamper pulak as a reward🀣🀣🀣🀣commentator pakcik2 ni pun dekah aku tgk

116
14K
6K

Quoted @kimmohito

Nak bagitahu, first date jangan bawak ke : - Wayang - Mcd or kfc - tempat yang kau easily reach. - or any tempat yang kau boleh pergi sorang tanpa rasa awkward. Instead, pergi tempat yang exclusive. A bit memorial, bukan casual. Dating and hanging out is two different things.

First date dulu aku bwk dia g hospital. Ziarah wad kanak2. Bwk belon, nyanyi2 dengan budak2. Aku masak nasik goreng buat bekal lunch kitorang. We had a good time! Alhamdulillah sekarang anak dua dah dia dengan suaminya.

120
8K
6K
Guys tolong lah sedar, instant noodle yang korang kata ada lilin tu bukan lilin. Instant noodle digoreng untuk replace water with oil. Frying also dry the noodles. So bila ko rendam dengan air panas, minyak dia keluar la bukan lilin ok πŸ‘ŒπŸ»?

Guys tolong lah sedar, instant noodle yang korang kata ada lilin tu bukan lilin. Instant noodle digoreng untuk replace water with oil. Frying also dry the noodles. So bila ko rendam dengan air panas, minyak dia keluar la bukan lilin ok πŸ‘ŒπŸ»?

97
8K
5K
Is this a drone or did someone strap a GoPro to their pet falcon!?

Is this a drone or did someone strap a GoPro to their pet falcon!?

478
21K
61K
Self reminder untuk yang tidak bersyukur.

Self reminder untuk yang tidak bersyukur.

0
0
0

β€œParadise is forbidden to the Prophets until Muhammad enters it, and it is forbidden to the nations until his nation enters it.” - Ibn Al-Qayyim rah. I once asked my dad, what sets us apart from the nation (ummah) before us? Why are we being prioritized? Here’s his answer,

2
832
844
Bad
a day ago
??? πŸ™ƒ

??? πŸ™ƒ

21
1K
745

Quoted @mkini_bm

Chef Wan teringin nak tampar Najib https://www.malaysiakini.com/news/461006Β 

Chef Wan teringin nak tampar Najib https://www.malaysiakini.com/news/461006Β 

If that's not illegal, there would have been a long queue...

10
427
351

Replying to @veslozohan

fits perfect

fits perfect

7
455
1K
Kazakhstani language is the sound of a Diesel engine trying to start up in -40

Kazakhstani language is the sound of a Diesel engine trying to start up in -40

498
36K
39K
#AWANInews #AWANI745
Gara-gara tak dapat MC, doktor ditampar
http://www.astroawani.com/berita-malaysia/gara-gara-tak-dapat-mc-doktor-ditampar-196476 …

Lambat buka pintu bas, tampar Tak bagi beli lebih dari 2 pek minyak, tampar Tak bagi mc, tampar Pulau Pinang Darul Menampar

61
10K
5K
Hyl
2 days ago
Salam guys. Syria perlukan bantuan kita. 

Kesejukan yg melampau melanda mereka sehingga ke tulangΒ² .

Bayi dan kanakΒ² meninggal berikutan cuaca yg terlalu ekstrim.

Jika masih ada secuit perasaan simpati, kita hulurkanlah bantuan.
4

Salam guys. Syria perlukan bantuan kita. Kesejukan yg melampau melanda mereka sehingga ke tulangΒ² . Bayi dan kanakΒ² meninggal berikutan cuaca yg terlalu ekstrim. Jika masih ada secuit perasaan simpati, kita hulurkanlah bantuan.

19
25K
9K
Haneesya Hanee Hilang Gelaran Dewi Remaja Sebab Minum Arak?

aLa RiLeKs LaH, dEwi ReMaJa JeR pUn, BuKaNnYa MusLiMaH ReMaJa?

1. KATE MOSS
Kehilangan kontrak Chanel, Burberry dan H&M kerana menghidu kokain pada 2005.

Haneesya Hanee Hilang Gelaran Dewi Remaja Sebab Minum Arak? aLa RiLeKs LaH, dEwi ReMaJa JeR pUn, BuKaNnYa MusLiMaH ReMaJa? 1. KATE MOSS Kehilangan kontrak Chanel, Burberry dan H&M kerana menghidu kokain pada 2005.

5
2K
840

Masa Agong letak jawatan, ada orang buat lawak kata Anwar patut ganti, masa Dewi Remaja pun orang buat lawak yang sama. Nak kata Anwar gila jawatan la. Macam dia tiba2 muncul kat Msia dan lama sgt nak jadi PM. Saya buat bebenang sikit cerita pasal Anwar malam ni

65
4K
4K
Aku sorang je ke yang perasan cawan tu dalam masa 1 saat berubah jadi gelas air.

#PujaanHatiKanda

Aku sorang je ke yang perasan cawan tu dalam masa 1 saat berubah jadi gelas air. #PujaanHatiKanda

169
12K
6K
Next Page