ATI

ATI

@atieyarshad1

Followers616
Following375

🌹

Perak - JB
Joined on December 02, 2011

Statistics

We looked inside some of the tweets by @atieyarshad1 and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
2 months
Average replies
12
Average retweets
2082
Average likes
1506
Tweets with photos
52 / 100
Tweets with videos
5 / 100
Tweets with links
0 / 100

Last Seen Profiles

@cdqueenbee@cdqueenbee
@jfhector@jfhector
@cmoreno5th@cmoreno5th
@PanPractical@PanPractical
@freneticforge@freneticforge
@mportero21@mportero21
@annannax@annannax
@andrew_bailey7@andrew_bailey7
@kurthjobs@kurthjobs
@__Unbothered@__Unbothered
@saralabci@saralabci
@CBREAANG@CBREAANG
@tatorbrownn@tatorbrownn
@stephanieehabel@stephanieehabel
@michaelsoltis07@michaelsoltis07
@MidlandPower@MidlandPower
ATI
3 years ago

You dont need someone to complete you. You only need someone to accept you completely 💞

ATI
10 days ago

Mateen 😍 https://www.instagram.com/p/Bthb395FI8q-JtBGTmWhAG2fhZpfGLwvDFoHq00/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=6y3o92d6p5sd …

Cara Mudah Masak Nasi Kalau Cuma Kita Seorang Nak Makan. Tak Membazir, Tak Berkerak

“Alahai... malasnya nak masak nasi bila duk sorang-sorang ni. Takkan nak masak setengah pot je. Nanti nak basuh periuk pun leceh, berkerak-kerak”

Jom sis bagi tips mudah masak nasi.

Cara Mudah Masak Nasi Kalau Cuma Kita Seorang Nak Makan. Tak Membazir, Tak Berkerak “Alahai... malasnya nak masak nasi bila duk sorang-sorang ni. Takkan nak masak setengah pot je. Nanti nak basuh periuk pun leceh, berkerak-kerak” Jom sis bagi tips mudah masak nasi.

26
2K
2K
maQan
17 days ago
Tengok ni dia punya inti bukan main penuhh! Padat dengan inti, pasti termimpi-mimpi...Hidup burrito! Go tekak team!
.
🍽Tekak Team
📍Delivery area Skudai & Johor Bahru
⏰10:00 AM - 10:00 PM
📞018-402 4052 
.
#maQanJohor
4

Tengok ni dia punya inti bukan main penuhh! Padat dengan inti, pasti termimpi-mimpi...Hidup burrito! Go tekak team! . 🍽Tekak Team 📍Delivery area Skudai & Johor Bahru ⏰10:00 AM - 10:00 PM 📞018-402 4052 . #maQanJohor

1
199
348
maQan
18 days ago

Lokasi : No B10, Aras G Lot bazar (takoyaki Cheese Sado) Mydin Mall mutiara rini skudai johor Thanks Azeem! https://twitter.com/_AzeemIbrahim_/status/1090224997795192838 …

17
609
724
maQan
18 days ago

Admin pun terliur tengok ni 🤤🤤 https://twitter.com/_AzeemIbrahim_/status/1090224997795192838 …

Instagram: @yumeyatai
Facebook: Yume Yatai
Alamat: 63, Jalan Abdul Samad, Kampung Bahru, 80200 Johor Bahru (belakang Thistle JB)

#yumeyatai @yumeyatai
4

Instagram: @yumeyatai Facebook: Yume Yatai Alamat: 63, Jalan Abdul Samad, Kampung Bahru, 80200 Johor Bahru (belakang Thistle JB) #yumeyatai @yumeyatai

2
21
27
ATI
25 days ago

Done 30 days.. 14 days to go 💪🏻

maQan
a month ago
Yang ditunggu-tunggu sudah dibuka! Siapa je tak tahu, Me’nate Steak Hub ni terkenal dgn menu steak yg pelbagai!
.
🍽Me'nate Johor Bahru
📍No. 113 & 115, Jln Glasiar, Tmn Tasek, 80200 Johor Bahru
⏰11:00 AM - 12:00 PM 
⏰3:00 PM - 12:00 (Jumaat) 
📞 019-261 1047
.
#maQanJohor
4

Yang ditunggu-tunggu sudah dibuka! Siapa je tak tahu, Me’nate Steak Hub ni terkenal dgn menu steak yg pelbagai! . 🍽Me'nate Johor Bahru 📍No. 113 & 115, Jln Glasiar, Tmn Tasek, 80200 Johor Bahru ⏰11:00 AM - 12:00 PM ⏰3:00 PM - 12:00 (Jumaat) 📞 019-261 1047 . #maQanJohor

19
467
461
Memandangkan kita di akhir zaman, just nk encourage all muslims and muslimah untuk buat bnda ni. Semoga mati kita mati dalam beriman dan dipermudahkan urusan di padang mashar. Bila lagi nak berubah?

Memandangkan kita di akhir zaman, just nk encourage all muslims and muslimah untuk buat bnda ni. Semoga mati kita mati dalam beriman dan dipermudahkan urusan di padang mashar. Bila lagi nak berubah?

7
7K
6K
Ingatkan aku sorang je yang terfikir mcm dalam komen tu.
2

Ingatkan aku sorang je yang terfikir mcm dalam komen tu.

37
8K
4K
maQan
a month ago
Untuk siapa yang malas nak keluar, tapi teringin ayam 4 fingers, chicken lab, dan seangkatan dgnnnya, haa ni korang order je delivery kat sini. Ramen cheese pun ada!!!
.
🍽 Korean Spichic
📍Delivery/Pickup area Johor Bahru
📞 017-768 4241
.
#maQanJohor
4

Untuk siapa yang malas nak keluar, tapi teringin ayam 4 fingers, chicken lab, dan seangkatan dgnnnya, haa ni korang order je delivery kat sini. Ramen cheese pun ada!!! . 🍽 Korean Spichic 📍Delivery/Pickup area Johor Bahru 📞 017-768 4241 . #maQanJohor

23
972
1K
ATI
a month ago

Mateen pun rindu abi dia 😁

ATI
a month ago

Tak sabarnya nak jumpa husband

Karipap daging cheese 😋😋

Area Kamunting & Taiping 
Open for delivery

4 biji RM 3.20
2

Karipap daging cheese 😋😋 Area Kamunting & Taiping Open for delivery 4 biji RM 3.20

7
153
128
maQan
a month ago
5.Krusty J'Crab
📍 49, Jln Bukit Aliff 4, Tmn Damansara Aliff, 81200, JB
⏰ 12:00 PM - 10:00 PM (Closed on Wednesday)
📞 07-234 2845

6.Coconut Milk Cafe
📍 147, Jln Adda 3/1, Tmn Adda Heights, JB
⏰ 10:30 AM - 12:00 AM (CLOSED on Monday)
📞 012-727 7734
.
#maQanJohor
2

5.Krusty J'Crab 📍 49, Jln Bukit Aliff 4, Tmn Damansara Aliff, 81200, JB ⏰ 12:00 PM - 10:00 PM (Closed on Wednesday) 📞 07-234 2845 6.Coconut Milk Cafe 📍 147, Jln Adda 3/1, Tmn Adda Heights, JB ⏰ 10:30 AM - 12:00 AM (CLOSED on Monday) 📞 012-727 7734 . #maQanJohor

1
31
24
maQan
a month ago
Tak pernah menghampakan kan tau setiap kali makan kat sini. Biarlah gambar berbicara. Jangan lupa untuk mencuba!
.
🍽 The Burgers JB
📍 Muzium Tokoh, Bangunan Dato' Jaafar Building, Jalan Yahya Aldatar, 80400, Johor
⏰ 7:30 PM - 12:00 AM
📞 019-707 3677
.
#maQanJohor
4

Tak pernah menghampakan kan tau setiap kali makan kat sini. Biarlah gambar berbicara. Jangan lupa untuk mencuba! . 🍽 The Burgers JB 📍 Muzium Tokoh, Bangunan Dato' Jaafar Building, Jalan Yahya Aldatar, 80400, Johor ⏰ 7:30 PM - 12:00 AM 📞 019-707 3677 . #maQanJohor

15
646
769

suami suami yang curang apa semua ni korang tak masuk labor room tengok bini separuh mati melawan sakit ke? aku tengok bini aku dok tahan sakit kelmarin pun aku sampai menangis nangis macam orang bodo tahu tak.

69
20K
13K
maQan
a month ago
Kon’nichiwa! Khas kepada peminat sushi, korang mesti suka kedai ni. Everything is sushi!!! 
.
🍽 Empire Sushi
📍 Lot MK3-08, Tingkat 3, City Square, Johor Bahru
⏰ 10:00 AM - 10:00 PM
.
#maQanJohor
4

Kon’nichiwa! Khas kepada peminat sushi, korang mesti suka kedai ni. Everything is sushi!!! . 🍽 Empire Sushi 📍 Lot MK3-08, Tingkat 3, City Square, Johor Bahru ⏰ 10:00 AM - 10:00 PM . #maQanJohor

20
429
450

Dalam tubuh wanita, ada satu organ yg bernama ‘Rahim’ & diambil dr nama tuhan yg bermaksud ‘Maha Penyayang’ Disitulah wanita menjaga ciptaan tuhan Sakit bersalin ibarat 20 tulang dipatahkan serentak. Allah mencipta kaum hawa yg lembut tapi mampu menahan sakit yg sgt hebat Ibu😢

maQan
a month ago
Tekak admin ni rasa nak makan mee rebus lah pulak lepas tgk gambar ni. 
.
🍽 Lunak Rasa
📍 No.280, Jalan Persisiran Perling 1,Taman Perling, Johor Bahru, 81200
⏰ 12:00 PM - 12:00 AM
📞 017-338 7296
.
#maQanJohor
4

Tekak admin ni rasa nak makan mee rebus lah pulak lepas tgk gambar ni. . 🍽 Lunak Rasa 📍 No.280, Jalan Persisiran Perling 1,Taman Perling, Johor Bahru, 81200 ⏰ 12:00 PM - 12:00 AM 📞 017-338 7296 . #maQanJohor

0
47
56
Next Page