atif arfa

atif arfa

@atifarfa11

Followers176
Following209

silent

Joined on August 13, 2017

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Statistics

We looked inside some of the tweets by @atifarfa11 and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a day
Average replies
48
Average retweets
4955
Average likes
4900
Tweets with photos
24 / 100
Tweets with videos
29 / 100
Tweets with links
0 / 100

hurt me with the truth, but don't lie to me

0
17
16
an
3 days ago
Terjumpa balik benda ni buat masa form3
4

Terjumpa balik benda ni buat masa form3

Kenapa rasa macam tengok diri sendiri

Kenapa rasa macam tengok diri sendiri

8
1K
947
cancel je la sendu masa ni jgk la nk pepatah dah la salah
2

cancel je la sendu masa ni jgk la nk pepatah dah la salah

16
3K
2K
Tadi kitorang pergi raya, lpastu cikgu request member aku baca Ar-Rahman. Korang kena tengok wehhh ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.

Tadi kitorang pergi raya, lpastu cikgu request member aku baca Ar-Rahman. Korang kena tengok wehhh ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.

83
9K
11K
How old are you

Me:
2

How old are you Me:

36
10K
11K

i will love you silently.

0
44
38

โ€œtawar hati is real, jangan dibuat mainโ€

7
5K
4K
kisahnya aku tengah buat live dalam kereta dengan member aku lepastu....

kisahnya aku tengah buat live dalam kereta dengan member aku lepastu....

315
15K
9K
catal
21 hours ago

kau dah tahu dia tak suka kau, tapi kau still lagi berharap. HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHKESIANHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

30
3K
5K
macam sial ah HAHAHAHA

macam sial ah HAHAHAHA

16
5K
3K
sallo
3 days ago

aku ada awek tapi awek lepak dgn laki lain HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA maklumla kita jauh HAHAHAHAHAHA yela aku tak reti menghargai HAHAHAHAHA aku kan jenis tak kisah HAHAHA aku nampak dah aku siapa HAHAHA best gila HAHAHAHAHA

184
8K
11K
Perempuan kan hmm......

Perempuan kan hmm......

7
744
909

Girls yang suka reply โ€˜eeeeโ€™ masa chat ni sebenarnya dia comel ๐Ÿ˜ญ

90
3K
6K
So I had my friends perform for me if they wanted duit raya. Just wait till the end HAHAHHA

So I had my friends perform for me if they wanted duit raya. Just wait till the end HAHAHHA

35
10K
7K
G
2 days ago
its always you, happy 365!๐Ÿ’œ๐Ÿฆ‹ @adamashlaa

its always you, happy 365!๐Ÿ’œ๐Ÿฆ‹ @adamashlaa

79
1K
4K
Q
3 days ago
beria cerita but then reply mcm ni, we go for delete je :')

beria cerita but then reply mcm ni, we go for delete je :')

68
8K
5K

HATI PEREMPUAN "ูŠุฌุจ ุฃู† ูŠูƒูˆู† ู‚ู„ุจ ุงู„ู…ุฑุฃุฉ ู‚ุฑูŠุจู‹ุง ุฌุฏู‹ุง ู…ู† ุงู„ู„ู‡ ุจุญูŠุซ ูŠุฌุจ ุนู„ู‰ ุงู„ุฑุฌู„ ุฃู† ูŠุทู„ุจ ุงู„ู„ู‡ ุฃูˆู„ุงู‹ ู„ู„ุนุซูˆุฑ ุนู„ูŠู‡ ูู‚ุท" "Hati seorang wanita seharusnya begitu dekat dengan Allah, sehingga seorang lelaki harus mencari Allah terlebih dahulu hanya untuk menemukannya."

5
2K
3K

Jangan tunggu orang dah tawar hati baru nak appreciate, baru nak menyesal. time tu even a thousand of sorry means nothing anymore .

5
9K
10K
afiq
3 days ago

Beria makes you hurt.

16
8K
7K

Replying to @KhairuladhaKA @frsyznl

bro, usaha betul betul if u really love her! i wish korang dapat dihalalkan! amin

1
55
410
Next Page