queenna

queenna

@blqis_nr

Followers117
Following72

im 18? instagram: @aqisseu

Kuching, Sarawak
Joined on November 17, 2018

Statistics

We looked inside some of the tweets by @blqis_nr and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
3 days
Average replies
71
Average retweets
9650
Average likes
9700
Tweets with photos
14 / 100
Tweets with videos
10 / 100
Tweets with links
0 / 100

Recommended

Check out our new cool site: http://www.tumgir.com

Last Seen Profiles

@shauna_baron97@shauna_baron97
@AtletismoPinto@AtletismoPinto
@BlackfieldPrim@BlackfieldPrim
@itsMyBeatxO@itsMyBeatxO
@unraveltwt@unraveltwt
@danipowell10@danipowell10
@MalcaXacur@MalcaXacur
@anthony60_@anthony60_
@AdriBriseno@AdriBriseno
@WatanabeYou16@WatanabeYou16
@BurcuAkmanKahya@BurcuAkmanKahya
@t06020602@t06020602
@c4HFR1hkwwh9tkw@c4HFR1hkwwh9tkw
@pepemenez_@pepemenez_
@kapali_hayrani@kapali_hayrani
@art_educ@art_educ
queenna
2 months ago

Aku tertarik dgn ayat ni: "Cintailah seseorg itu secara diam2 sprti kisah cinta suci Saidatina Fatimah & Saidina Ali yang akhirnya Allah pertemukan jua. Sesungguhnya mereka yg mencintai secara diam itu sedang BERJIHAD. Berjihad menentang kehendak diri,menundukkan nafsu hati"

1
9
22

dah la handsome, bijak pula tu.

27
786
2K

Hal compare2 result tok stop gik lah,even aku x kenak tapi aku sakit hati baca. Nya camtok bah,mun ko belaja mena2 dpt lah result bagus,mun x belaja mena2 dpt lah disebaliknya. And even kau dh belaja mena2 but still result x bagus mksudnya Allah mok berik kejayaan ya di lain hari

0
0
8

Ya Allah, don't let my heart get attached to that which is not meant for me.

2
8K
7K

Walau digenggam kuat, andai ia bukan milik kita maka akan terlepas juga. Walau ditolak ketepi, andai ia ditentukan untuk kita maka ia akan datang juga. Itu lah jodoh.

12
8K
7K
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA SUMPAH CLASSMATE AKU BUAT HAL ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ MANA KAU DAPAT MIC TU HANATTTT HAHAHAHHAHAHA

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA SUMPAH CLASSMATE AKU BUAT HAL ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ MANA KAU DAPAT MIC TU HANATTTT HAHAHAHHAHAHA

772
49K
28K
โ€œFailure is success in progressโ€
-Albert Einstein-
Should i share my tips ?
2

โ€œFailure is success in progressโ€ -Albert Einstein- Should i share my tips ?

12
102
242

Tahukah anda, program penajaan: 1. MARA 2. JPA 3. JPA-MARA Pelajar hanya boleh memohon salah 1 program sahaja? Ini kerana, program di atas guna sistem aplikasi yang sama. Apa perlu dibuat kalau korang tetiba dah mohon MARA, tapi nak mohon JPA & cancel MARA? Follow thread ini:

21
2K
2K
Afiq
6 days ago

Pls jgn compare results bdk pure sains dgn sastera

33
6K
7K

DONT circulate the video of the #ChristChurch mosque shooting. Thatโ€™s what the terrorist wanted. They want Muslims to Fear going to their mosques. In New Zealand and beyond. **Donโ€™t share the Video** RT

158
6K
11K

I'm a lazy texter. I read a text and I forget to even reply. If I text you 24/7 then you must be freaking special.

2
148
198

Kalau korang terbaik untuk each other , celah mana lari pun, lama mana pun korang nak rest dari friendship relationship tu , kalau Allah kata jodoh. Mudah je Allah nak kasi laluan untuk korang sesama balik . Sometimes it's about time & don't worry much. Timing Tuhan perfect.

28
16K
14K

If Allah can turn night into day, then surely Allah can turn the darkness of your life into happiness and prosperity. Trust in Allah!

30
3K
5K

have you ever just cried because youโ€™re you

32
23K
34K
amrh.o
2 months ago
7D6N WINTER TRIP IN SEOUL, SOUTH KOREA โ„๏ธ ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท

Iโ€™ll be sharing all the deets /  preparation / tips / food / places / airbnb / budget & etc.

๐Ÿ—“ Travel Date : 18th - 24th January 2019
๐Ÿ’ธ Total Expenses :  RM 2.4k all in (exclude shopping) 

(ISSA THREAAAAAAAD)

7D6N WINTER TRIP IN SEOUL, SOUTH KOREA โ„๏ธ ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Iโ€™ll be sharing all the deets / preparation / tips / food / places / airbnb / budget & etc. ๐Ÿ—“ Travel Date : 18th - 24th January 2019 ๐Ÿ’ธ Total Expenses : RM 2.4k all in (exclude shopping) (ISSA THREAAAAAAAD)

56
2K
4K
9GAG
9 days ago
Give this dog an Oscar

Give this dog an Oscar

169
13K
30K
Amalan untuk kuat ingatan,
Pesan seorang murabbi Mahadi Abdullah: 
Selepas solat, letak tangan kanan atas kepala, baca ya qowiy sebanyak 11 kali dan doa Ya Allah kuatkanlah ingatanku, kuatkanlah daya fokusku, mudahkanlah aku menghafal al-Quran dan pelajaran, tangan sapu ke muka.

Amalan untuk kuat ingatan, Pesan seorang murabbi Mahadi Abdullah: Selepas solat, letak tangan kanan atas kepala, baca ya qowiy sebanyak 11 kali dan doa Ya Allah kuatkanlah ingatanku, kuatkanlah daya fokusku, mudahkanlah aku menghafal al-Quran dan pelajaran, tangan sapu ke muka.

24
15K
16K

You know why Wawa cantik? You know why Hanis glows? Look at how Aeril and Hairul show their affection and love towards their wives. Women glow brightly and differently when they are loved.

86
33K
25K
queenna
12 days ago

Quoted @acanul_

"kau ada lesen tak?" "takde" "nape tak amik lesen?" "duit aku belum cukup lagi" "Takkan parent kau tak bagi duit untuk buat lesen kot?" Me: ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ hmmm susah cakap dengan orang yang tak paham2.

Faham2 lah parent bukan bekerja pake molah lesen kita jak..matured kit pls

0
0
1

Jangan pernah lupakan tiga jenis orang yang : 1. Tolong kita masa susah. 2. Tinggalkan kita masa kita susah. 3. Buat kita susah.

1
1K
2K

"Pura-pura tak kesah even aku terasa" Yes, aku paling terer bab ni.

20
14K
11K
Next Page