anor

anor

@chlriedes

Followers12.9K
Following785

pahit

Joined on July 27, 2018
Statistics

We looked inside some of the tweets by @chlriedes and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
2 days
Average replies
29
Average retweets
2310
Average likes
5463
Tweets with photos
43 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100
anor
a month ago
sorry la tak smart macam pakwe korang๐Ÿค˜๐Ÿ˜ญ

sorry la tak smart macam pakwe korang๐Ÿค˜๐Ÿ˜ญ

51
63
1K
Paco
31 minutes ago
Lemme just clear things up. I do drink 1.5 liter of water per day but i do have times when my pimple just decide to pop up on my skin. #AVENYS is always my go to product. Simple luxurious organic product.
2

Lemme just clear things up. I do drink 1.5 liter of water per day but i do have times when my pimple just decide to pop up on my skin. #AVENYS is always my go to product. Simple luxurious organic product.

anor
11 minutes ago

Quoted @Hrzazm

Lemme just clear things up. I do drink 1.5 liter of water per day but i do have times when my pimple just decide to pop up on my skin. #AVENYS is always my go to product. Simple luxurious organic product.

Lemme just clear things up. I do drink 1.5 liter of water per day but i do have times when my pimple just decide to pop up on my skin. #AVENYS is always my go to product. Simple luxurious organic product.

Betul doh, aku minum air banyak pun still tumbuh jerawat. And orang ada recommend kat aku product #AVENYS ni and menjadi. Jom cuba !!

PU Abu ni betul betul banyak buat hal la, banyak dah orang yang buka cerita pasal dia. First sekali cerai isteri and sebab nak kahwin dengan ibu tunggal and then cerita baru pernah buli budak darjah 3 dengan membuka baju budak lelaki(gemok) tu sampai nampak tetek.wth gila ke

2
18
122
Lack of respect towards women and poor self-morality. Dude, life isnโ€™t all about lust or worldly temptations that can rapidly destroy ourselves. Indeed only in Allah we seek protection from our nafs. Donโ€™t easily get defeated by the game of Iblis. Keep fighting and choose wisely.

Lack of respect towards women and poor self-morality. Dude, life isnโ€™t all about lust or worldly temptations that can rapidly destroy ourselves. Indeed only in Allah we seek protection from our nafs. Donโ€™t easily get defeated by the game of Iblis. Keep fighting and choose wisely.

atxxn_
5 hours ago
Pelan HIBAH mampu MILIK!! 
Serendh  RM30 sbulan **ikut umur dn risiko pekerjaan

mberi pampasan
โœ…Kematian RM50K
โœ… TPD @ cacat kekal RM50K
โœ… Kematian akibat kemalangan RM100K
โœ…Kena penyakit kritikal RM50K

sediakan hibah utk keluarga anda

Nadia 
http://wa.me/60189000845?text=AIAkasihย โ€ฆ

Pelan HIBAH mampu MILIK!! Serendh RM30 sbulan **ikut umur dn risiko pekerjaan mberi pampasan โœ…Kematian RM50K โœ… TPD @ cacat kekal RM50K โœ… Kematian akibat kemalangan RM100K โœ…Kena penyakit kritikal RM50K sediakan hibah utk keluarga anda Nadia http://wa.me/60189000845?text=AIAkasihย โ€ฆ

Ini kes kemalangan motor yang terjadi kat atas jambatan pulau pinang, anak arwah dm saya untuk viralkan tweet ni untuk mencari saksi untuk keterangan lanjut.

Untuk netizen yang lemparkan kata kata negatif kepada arwah hentikanlah kesian keluarga arwah baca. :(
4

Ini kes kemalangan motor yang terjadi kat atas jambatan pulau pinang, anak arwah dm saya untuk viralkan tweet ni untuk mencari saksi untuk keterangan lanjut. Untuk netizen yang lemparkan kata kata negatif kepada arwah hentikanlah kesian keluarga arwah baca. :(

2
659
361
anor
3 hours ago
For girls yang suka makeup mesti kena dapatkan Anas Liquid Lipstick, ada 14 jenis colour and harga pun cuma RM39. Jom Beli !! #ANASism

Kalau nak beli boleh ke http://www.anasism.comย  ataupun kalau yang duduk area kl & selangor  boleh direct terus dengan https://api.whatsapp.com/send?phone=601164591343&text=ย โ€ฆ
2

For girls yang suka makeup mesti kena dapatkan Anas Liquid Lipstick, ada 14 jenis colour and harga pun cuma RM39. Jom Beli !! #ANASism Kalau nak beli boleh ke http://www.anasism.comย  ataupun kalau yang duduk area kl & selangor boleh direct terus dengan https://api.whatsapp.com/send?phone=601164591343&text=ย โ€ฆ

anor
4 hours ago

i have a crush on you๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

2
57
150
Mana nak cari ice cream macam ni ? Kesayangan craving teruk dah ni ๐Ÿ˜ซ

Mana nak cari ice cream macam ni ? Kesayangan craving teruk dah ni ๐Ÿ˜ซ

5
203
441
anor
6 hours ago

Quoted @nikccco

can someone accidentally transfer me 100k pls help a sis out LOL

rm100 pun jadi la๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

0
2
12
Rambut bdk laki yang ustaz tarmizi gunting kat sekolah dulu be like ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Rambut bdk laki yang ustaz tarmizi gunting kat sekolah dulu be like ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

anor
6 hours ago

1 more paper ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

2
0
16
anor
14 hours ago

Quoted @AdwinWidanta

Bestnye challenge ni ๐Ÿ˜”๐Ÿ‘Œ

Bestnye challenge ni ๐Ÿ˜”๐Ÿ‘Œ

budak kuantan banyak rempit

anor
18 hours ago

Everyone has suffer a heartbreak that changed them.

0
4K
3K
anor
18 hours ago

fans MU okay tak?

1
5
34
anor
21 hours ago

Quoted @ikere_sulaiman

Kita orang lelaki bukan tak pandai masak tapi.....

Kita orang lelaki bukan tak pandai masak tapi.....

HAHAHAHA KELAKAR

Quoted @ytiner3s

How life & the semester is treating me.

How life & the semester is treating me.

If you close your eyes & listens it sounds like you in a safari excursion ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

470
41K
104K
To-do-list โœ…

I'm going to try all of these ๐Ÿ’–
3

To-do-list โœ… I'm going to try all of these ๐Ÿ’–

21
2K
3K

Look at me look at you nuga deo apeulkka? You smart?? nuga?? You are! Du nune pinunmul heureuge doendamyeon So sorry nuga? You are! Na eotteokhae nayakhan nal gyeondil su eopseo!!!! Aesseo du nuneul garin chae Sarangui sumtongeul kkeunheoyagesse!!!!!!

42
1K
2K

Quoted @InjangNation

Butang baju melayu cekak musang for kids or bapak budak nak pakai pun tak ada salahnya, whatsapp 0172536170 to get yours

Butang baju melayu cekak musang for kids or bapak budak nak pakai pun tak ada salahnya, whatsapp 0172536170 to get yours

weh lawa gila, aku nak satu jang..

Next Page