Yᗩᑎᗩᗩ

Yᗩᑎᗩᗩ

@ciksuperpinky

Followers729
Following809

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ᗩOᖇ || ᗰᖴ ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀кєєρ ρяαуιиg, мαу αℓℓαн єαѕє συя ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ʝσυяиєу. αмєєи ✨

Joined on December 30, 2011

Statistics

We looked inside some of the tweets by @ciksuperpinky and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
2 months
Average replies
64
Average retweets
6059
Average likes
5109
Tweets with photos
10 / 100
Tweets with videos
19 / 100
Tweets with links
0 / 100

Last Seen Profiles

@daeri_11056@daeri_11056
@anitamutiaaa@anitamutiaaa
@haileyn3@haileyn3
@lundquist_abby@lundquist_abby
@stevie_nickels@stevie_nickels
@Rovile72@Rovile72
@sinja421@sinja421
@TwickeyMouse@TwickeyMouse
@RochiRomero69@RochiRomero69
@maero_rg@maero_rg
@SethWalkerPoet@SethWalkerPoet
@BiancaMatthew@BiancaMatthew
@alyssaxhb@alyssaxhb
@VVinod1119@VVinod1119
@adelinecynthia@adelinecynthia
@emmaenash@emmaenash

I fell in love with you. I don't know how, i don't know why. I just did 💕🐱

Quoted @_lyanahnn

I want a friendship like Hanis Zalikha & her friends. diorang vacation sesama tapi bawa suami masing masing. Tapi diorang still enjoy and the husbands semua boleh ngam. Arghhh my dreams!🥰

I want a friendship like Hanis Zalikha & her friends. diorang vacation sesama tapi bawa suami masing masing. Tapi diorang still enjoy and the husbands semua boleh ngam. Arghhh my dreams!🥰

😍😍😍 @ciksuperpinky @NazLynnz Still remember that hope one day 3 of us berjiran jeww bila dah kahwin nanti😂😂 Bila nak vacay sama2 macam dulu ney???..tapi jangan bawak partner..nanti lily kena duduk tengah2😂😂

Aku suka sembang dgn org yg pernah jejak kaki ke negara luaq and tanya macam-macam. Sbb aku belum ada rezeki dan peluang untuk pi, but seronok bila org share experience depa dgn mcm2 situasi kat luaq negara. Why dont you share yours too? Reply tweet ni dgn pengalaman unik anda

612
6K
9K
nana
3 days ago

just now i was eating at kfc with hilmi and an aunty working there kept on looking at me. when we were done, we carried our tray to throw our leftovers away and she told us its okay and took the tray from us and asked us “adik balik ikut jalan mana?”

22
7K
5K
Apahal ni weh?????

Apahal ni weh?????

104
3K
1K
Anak ibu belajar apa harini kat sekolah .

Anak ibu belajar apa harini kat sekolah .

106
8K
4K
Gais ada sambungan rupanya kat igtv. I died bila part “aaaaaaa” 😂😂😂😂

Gais ada sambungan rupanya kat igtv. I died bila part “aaaaaaa” 😂😂😂😂

6
3K
2K

Quoted @_syaaramli

Berdekah aku tengok orang yang gigih bacakan lirik tu 😂😂

Berdekah aku tengok orang yang gigih bacakan lirik tu 😂😂

Hahahahaha terhibur aku 🤣🤣

Quoted @_Vonherig03

Dalam bekerja ni, benda no 1 paling nikmat sekali bukan gaji. Dapat workmate dgn bos baik pun dah cukup bersyukur. Itu punca org selalu kerja lama dlm company.

Like me. Spatutnya dah kena cari experience baru kt tempat lain tapi serba salah dgn boss 😩

Quoted @AzilaAnuar_

Tengoklah ni mak aku hantar😹 aku dari takde mood terus tergelak tengok dia ni

Tengoklah ni mak aku hantar😹 aku dari takde mood terus tergelak tengok dia ni

Hahahahahha comeyyyy 😍

Quoted @LeMoon_ice

Mula2 ingat masa wedding, suami cari seseorang. Geram je bila mostly gambar rosak sebab mata dia. Ini adalah thread gambar kawin yg rosak.

Mula2 ingat masa wedding, suami cari seseorang.  Geram je bila mostly gambar rosak sebab mata dia. Ini adalah thread gambar kawin yg rosak.

Sis terhiburrrr 🤣🤣

Bukan semua yang kita hendak itu baik untuk kita. Ada kala Allah swt tak beri lagi apa yang kita mahu kerana nak lindungi kita dari mudarat yang lebih besar. Allah swt tahu apa yang ada di hadapan dan Dia juga tahu apa kelemahan kita.

16
5K
4K
Hey guys! Kali ni dah kali ke berapa entah aku pergi India! So I want to clear out few places yang I went and I want to share to all of you experiences when in Kashmir and Delhi! Book your trip now, spring is coming! Tour agent Aina at your help 🇮🇳 kumpul 5pax and go! Tips A-Z!
4

Hey guys! Kali ni dah kali ke berapa entah aku pergi India! So I want to clear out few places yang I went and I want to share to all of you experiences when in Kashmir and Delhi! Book your trip now, spring is coming! Tour agent Aina at your help 🇮🇳 kumpul 5pax and go! Tips A-Z!

32
2K
5K

Bos bagus, gaji rendah Gaji tinggi, tempat kerja jauh Tempat kerja dekat, bos teruk Usah resign kerana "masalah" sikit-sikit. Belajar hidup dengan ketidaksempurnaan. Kalau gaji OK, bangun awal pergi kerja. Kalau tempat kerja dekat, buat-buat "pekak" sajalah dengan bos.

145
12K
9K
Eeeiyyyy dia ni

Eeeiyyyy dia ni

101
19K
15K
Tepi lah menyibuk je

Tepi lah menyibuk je

86
10K
14K

Rezeki Allah itu luas. Jangan pernah dengki dengan kerjayaan orang lain. Remove your hatred feelings toward anyone. trust yourself. Your future is in your hand. You’re the one who decide which path you’ ll choose . I believe in Allah’s plan. Everything happen for a reason. ✨

Quoted @cuti_makan

Genting Highland Outdoor Park dah nak siap sepenuhnya setelah beberapa tahun ditutup. Tunggu apa lagi?

Genting Highland Outdoor Park dah nak siap sepenuhnya setelah beberapa tahun ditutup. Tunggu apa lagi?

Tunggu siap sepenuhnya

20
10K
5K
Neelofa
4 days ago

We’re 74 days away from Ramadhan, may Allah grant us another chance to experience the holy month, insyaAllah! Also, don’t forget to qada’ your puasa if you haven’t guys!

53
17K
19K

Rupa-rupanya Titian Siratul Mustaqim itu sangat gelap. Sahabat bertanya kpd Nabi SAW, “Kalau gelap macam mana kita nak melintasinya?" Jawab Nabi, “Dgn cahaya yg keluar dari anggota kita. Terang atau malap cahaya tu, bergantung kpd amalan kita masa di dunia.” #kisahmasadepan

Quoted @cxpxjxn

🤣

Sepupu i pula 💁🏻‍♀️ “Ibu, cikgu nak bawa pergi Korea bulan depan bayaran RM50 je.” “Biar betul ni?” “Ya ibu, ni surat *sambil tunjuk*” ... Rupanya pergi Aquaria, guys 😂

30
16K
8K
Next Page