citra ilmi

citra ilmi

@citrailmii

Followers335
Following323
Joined on November 07, 2012

Hi there, do you want more Twitter Likes and Followers?

Statistics

We looked inside some of the tweets by @citrailmii and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
3 days
Average replies
248
Average retweets
15466
Average likes
33839
Tweets with photos
19 / 100
Tweets with videos
19 / 100
Tweets with links
0 / 100

sudah berbuat baik hari ini?

0
1
0

Some of you know more about the Battle of Winterfell than the Battle of Badr. #GameOfThrones

81
932
3K

Belajar lah dari Bran Stark. Dia tahu banyak hal tapi nggak semua-semua dia komentari dan nggak semua-semua komentar dia tanggapin. Pilih-pilih aja gitu, sist. Selebihnya mah dia woles aja duduk-duduk doank sambil nontonin orang pada eyel-eyelan. Eh?! πŸ™Š

1
43
21

Masyarakat: pak isi gas air mata apa sih? Polri: Love with people we cant have.

104
2K
5K
Fearing a suicide bombing, police order this woman to sit down. Se refuses. Eventually she was stopped by tear gas. 
Police have actually shown incredible restraint. #JakartaRiots

Fearing a suicide bombing, police order this woman to sit down. Se refuses. Eventually she was stopped by tear gas. Police have actually shown incredible restraint. #JakartaRiots

806
11K
9K
iam
19 hours ago

Instagram down, wa gak ada chat, twitter dominan isu politik. Apa yg harus ku lakukan untuk melengkapi rebahan ini?

218
2K
7K
β€œSorry God, we’re busy fighting.” Lots of forlorn responses to Jakarta riots particularly given it’s during #Ramadan, when Muslims aren’t even supposed to raise their voice let alone be violent. Image posted by @JakartaKeras Instagram

β€œSorry God, we’re busy fighting.” Lots of forlorn responses to Jakarta riots particularly given it’s during #Ramadan, when Muslims aren’t even supposed to raise their voice let alone be violent. Image posted by @JakartaKeras Instagram

21
2K
2K
Convenient

Convenient

22
3K
2K
GS
a day ago
Pemerintah: Akses sosial media akan kami batasi untuk beberapa hari ke depan

Me:

Pemerintah: Akses sosial media akan kami batasi untuk beberapa hari ke depan Me:

53
4K
2K
Instant karma.
4

Instant karma.

24
6K
4K

Quoted @hati2dimedsos

Lu masih Jomblo?

IH KALAH LUUU MAMPUS :( HAHA @Triadhix

1
0
0

Pemilu itu mahal. Banyak sekali uang negara dihabiskan. Sehabis Pemilu masih ada demo, ada darah dan nyawa. Mahal sekali harga sebuah demokrasi.

28
3K
5K

Quoted @lauvsongs

so sorry jakarta, i promise to come back soon πŸ’™

so sorry jakarta, i promise to come back soon πŸ’™

πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

wait for it 😻😻

wait for it 😻😻

150
32K
30K

If i block you on social media or block your phone number, it doesn't mean i'm being childish, petty, or that you "won", it means you're so toxic to my life that i don't want you to be able to contact me. I want to heal from everything you put me through & move on in peace.

37
12K
11K

Grgr ricuh kan Lauv gajadi konser :( bhangsyat haha

0
0
0
kosan kamu di mana?

ditengah area konflik.

kosan kamu di mana? ditengah area konflik.

Future me when my kids cryin

Future me when my kids cryin

4K
248K
630K

Butuh di tes dulu ga sih, at least pake edward personal preference schedule. Biar tau cendrung kemana, biar cape juga tuh mampus yg di tes πŸ˜…

0
0
0

being able to do the research with lecturer who filthy rich is so easy dude, mayan khaan duidnya buat konser 🀣😁

1
0
0

Quoted @sabangprayogi

kebaikan itu ada dimana-mana. hanya kadang tak terlihat. seperti bapak pemilik warung ini yang memberikan air mineral dagangannya untuk petugas yang berjaga.

kebaikan itu ada dimana-mana. hanya kadang tak terlihat. seperti bapak pemilik warung ini yang memberikan air mineral dagangannya untuk petugas yang berjaga.

Pak, yaqin rejeki bapaknya banyakπŸ’›

Next Page