Danial Dhamiri

Danial Dhamiri

@dhamiri92

Followers605
Following488

I'm Danial Dhamiri, can call me Dan-e Klang,Selangor/Malaysia.Rentak dunia yang deras, Mampukah aku bertahan, Mampukah aku mengikut rentaknya?

Malaysia
Joined on December 16, 2010

Statistics

We looked inside some of the tweets by @dhamiri92 and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a month
Average replies
162
Average retweets
7131
Average likes
11078
Tweets with photos
24 / 100
Tweets with videos
10 / 100
Tweets with links
0 / 100

Recommended

Check out our new cool site: http://www.tumgir.com

Last Seen Profiles

@sharon5541@sharon5541
@ODCLinks@ODCLinks
@zophos@zophos
@yodaka_ho4@yodaka_ho4
@bethsfitzgerald@bethsfitzgerald
@AAABdu1122@AAABdu1122
@AbbasNisarabbas@AbbasNisarabbas
@aleGonzaalez@aleGonzaalez
@BrendaCai2@BrendaCai2
@tomhashuhnke@tomhashuhnke
@sayami0917@sayami0917
@anddr3wwww@anddr3wwww
@zpina7@zpina7
@smty0423@smty0423
@soline_t@soline_t
@Pynguim774@Pynguim774

Quoted @twt_muzik

And Mike Shinoda tu yg buat aku minat kat rap music. Tu rap pertama yang aku dengar.

Yes! Mike Shinoda lah idola rap aku yg first. Itu yg buat aku jatuh cinta dengan rap sampai sekarang! Linkin Park 🎤🎶

0
0
0
taqy
2 days ago

Hey you. Yes you, the one who is reading this. You are going to be successful one day and make your parents proud. Believe it 🙏🏻

12
8K
7K

Kawan zaman sekarang mana tahu jaga aib kawan sendiri. Aib tu dah jadi bahan lawak for them. Dah tak tahu beza mana aib, mana lawak.

8
6K
6K
[ JomKitaPergi ] - New Instagrammable Dessert Cafe Di KL Yang Para Foodhunters Kena Try! 🍧 #JomKita
.
.
Lokasi : 📍Chewie Mellow, No 52A, Jalan Danau Niaga 1, Crystal Ville, 53300, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
4

[ JomKitaPergi ] - New Instagrammable Dessert Cafe Di KL Yang Para Foodhunters Kena Try! 🍧 #JomKita . . Lokasi : 📍Chewie Mellow, No 52A, Jalan Danau Niaga 1, Crystal Ville, 53300, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

20
546
1K

What is WB: White Balance? White balance in digital photography means adjusting colors so that the image looks more natural. We go through the process of adjusting colors to primarily get rid of color casts, in order to match the picture with what we saw when we took it.

1
207
342
azri
10 days ago
Hi! I'm looking new faces for portraiture sesh. Ada yg berminat boleh la dm or @aztract.studio (insta) . Area selangor dan berdekatan pun ons!📸👌🏻
2

Hi! I'm looking new faces for portraiture sesh. Ada yg berminat boleh la dm or @aztract.studio (insta) . Area selangor dan berdekatan pun ons!📸👌🏻

don’t fall in love too fast :)

don’t fall in love too fast :)

77
15K
13K
Kalau aku time hari sabtu lpas isyak time zaman form 1-3

Kalau aku time hari sabtu lpas isyak time zaman form 1-3

329
280
582

Quoted @VaneTarrshin

Kalau aku time hari sabtu lpas isyak time zaman form 1-3

Kalau aku time hari sabtu lpas isyak time zaman form 1-3

Surat cinta dkt dalam laci meja , menang explorace 1st place antara sekolah. Macam macam lagi lah ☺️

Advice to my younger self : hey dan ! 1. its going to be okay 2. stay true to your purpose 3. be humble 4. read more 5. laugh more 6. care for your health 7. stay positive 8. life is process ,enjoy it 9.make enough mistake ,dont afraid 10.values your sahabat 11.find a mentor

1
20
40

“Mentioned you in “ “Tagged you” “Is typing” “Replied your comment” Simple Things make me happy

84
26K
31K

Quoted @CrazyinINA

Indonesian kids love Barbie

Indonesian kids love Barbie

bruhhhh did. she. just. put. powder. on. croc's. face.

68
14K
8K

Alhamdulillah, hujan setelah seharian cuaca panas terik. Waktu hujan antara waktu yg mustajab untuk berdoa. InsyaAllah ada di antara permintaan kita yg Allah cepat tunaikan. Minta lah, Dia mendengar.

1
201
468
Abah
3 days ago

5 nama panggilan korang :

2K
621
3K

Quoted @afnanhanis

5 nama panggilan korang :

Danny (mostly people call me including family & relatives) Dan (Social media friends, Photographers & Models) Danial ( Formal) DD ( Rarely but there's some girls gave me this name 🤪) Dhamiri ( Astro batch 18 friends & Parkson friends)

2
0
1
Sculpting Freddie Mercury

Sculpting Freddie Mercury

800
56K
142K
yui
3 days ago

Quoted @AmirRozali

Unpopular opinion: anime edition

Unpopular opinion: anime edition

True Anime fans hate dub, people prefer watching sub over dub.

101
9K
6K

Quoted @VaneTarrshin

Kalau aku time hari sabtu lpas isyak time zaman form 1-3

Kalau aku time hari sabtu lpas isyak time zaman form 1-3

Form 5 Aku kena sabotaj dengan sorang mamat ni. Masatu fb tengah hot. Dia buat acc guna nama aku, then dia maki hamun semua orang. 1 kelas pulaukan aku. Pastu aku pegi depan kelas aku cakap "siapa yang sabotaj aku, SPM dia gagal". Keluar result, sorang mamat ni gagal total

94
8K
6K
You want to be deodorant free?

Pakai la acid tak kisah aha/bha asalkan concentrated acid it helps in removing odour and lightening your under arm.

I dah pakai dekat nak berbulan though it eliminates bad odour from your armpits but it doesn't stop your armpit from sweating

You want to be deodorant free? Pakai la acid tak kisah aha/bha asalkan concentrated acid it helps in removing odour and lightening your under arm. I dah pakai dekat nak berbulan though it eliminates bad odour from your armpits but it doesn't stop your armpit from sweating

57
2K
4K

DOA CARI JODOH YA Allah, kahwinkan aku dengan suami yang soleh, jika dia jauh dekatkan dia, jika dia dekat rapatkan dgn ku, jika dia rapat mudahkan urusan pernikahan ku, dengan redho MU jua Ya Allah... 😎 *Kredit kepada sorg ustaz yg laser dimulut, taman dihati.

15
4K
6K
Twitter resolution much better than instagram 🙆🏼‍♂️😭
2

Twitter resolution much better than instagram 🙆🏼‍♂️😭

Next Page