lagrave

lagrave

@lameijelagrave

Followers12
Following22
Joined on January 22, 2014

Statistics

We looked inside some of the tweets by @lameijelagrave and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
14 days
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
0
Tweets with photos
5 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Last Seen Profiles

@MAKERS_U@MAKERS_U
@AtiqahShaz@AtiqahShaz
@ariruuu_@ariruuu_
@jj9685j@jj9685j
@apenwarr@apenwarr
@abmomeni@abmomeni
@Kid_Ink@Kid_Ink
@LeonarlYt@LeonarlYt
@febry_antonius@febry_antonius
@rambdx@rambdx
@Yoga_Yogutz@Yoga_Yogutz
@knnao_19@knnao_19
@angelitaayo@angelitaayo
@SoyJonathanB@SoyJonathanB
@Re_lv99@Re_lv99
@FMUVolleyball@FMUVolleyball

Recommended

Check out our new cool site: https://www.twitur.com/account/lameijelagrave

Hallå?

…propagera den egentligen självklara åsikten att alla människor inte är kapabla eller lämpliga att skaffa barn så slipper 10 % av barnen ha ett sommarlov där budgeten understiger 200:-/vecka.

…barn. Gruppen som tror detta brukar i stor utsträckning sammanfalla med gruppen som inte gått klart skolan. Kanske inte de människor som borde subventioneras med några hundratusen om året (jag tror skolan kostar ca 200k/år i snitt) för att skaffa barn. Dags att börja…

Angående de där som lägger mindre än 200:-/vecka på sina barns sommarlov - du är säkert lika medveten som jag om att det finns ganska många människor som tror att barnbidraget är något slags lön för att man tar hand om barn åt staten och att det täcker kostnaderna för att ha…

…perioden". Tror du att det är samma personer 1985 som idag? Det handlar naturligtvis om de som är nya på arbetsmarknaden i okvalificerade tjänster. Med tiden kommer även deras löner stiga, om de inte fattar dumma beslut, typ skaffa massa barn.

Nå?

Och jag skulle vilja vara ledig från arbete ett år. Eller, fram till pension faktiskt men avstår för att jag inte har råd. Varför ska andra människor subventionera vuxna människors hobby? Särskilt när den troligen skadar dem https://thepsychologist.bps.org.uk/volume-22/edition-4/think-having-children-will-make-you-happy … (notera källan)

Och jag skulle vilja vara ledig från arbete ett år. Eller, fram till pension faktiskt men avstår för att jag inte har råd. Varför ska andra människor subventionera vuxna människors hobby? Särskilt när den troligen skadar dem https://thepsychologist.bps.org.uk/volume-22/edition-4/think-having-children-will-make-you-happy … (notera källan)

1
0
0

Nå?

Nå?

Hello??

Det hade du alltså inte gjort. Då kanske du ska hålla käften tills du - du vet - tänkt innan du uttalar dig?

Tricks to Create Many Gmail Account Without Mobile Number Verification

FYI, en vän till mig begick självmord i tisdags. Bara det senaste halvåret hade jag gjort två orosanmälningar till socialtjänsten, åkt hem till honom och ringt på när han inte svarat två gånger (10 mil enkel resa), haft regelbunden kontakt med hans familj mm. Själv då?

…nämner, din engelska är uppenbarligen inadekvat för att förstå vad som faktiskt sägs där.

…like a prostitute (well, you are too overweight for that job so…).

…are only best hypothesises. Which, incidentally, is exactly what you criticise with Darwin. It's logically inconsistent to demand proof of physicists while realising that biologists only can offer the currently best hypothesis. Furthermore, you should button up - you look…

…halvan upp till nästan översta decilen (och kollar man OS-medaljer så ligger Sverige 12 resp 7). Sverige är inte litet. Island är litet. Men å andra sidan, vad kan förvänta sig av en "journalist" från blatte-"högskolan" Södertörn?

https://magasinetfilter.se/perspektiv/en-svarsmalt-historia/ … #Filter10

Interested in P2P-loans and getting a bonus @Mintos? Here is short article as well as an invitation that gets you some bonus if you sign up using it

…föräldrar barn för sitt värdelösa föräldraskap? Barn är skyddslösa och kan inte välja men ni tycker alltså att det är rimligt att odugliga föräldrar kan utnyttja barn för att typ få mening i sitt liv eller vad det nu är som ligger bakom barnskaffandet. Skamligt.

Next Page