アマに

アマに

@niniamani_

Followers991
Following582

Some things are easier to write than say.

Penang
Joined on January 27, 2011

Hi there, do you want more Twitter Likes and Followers?

Statistics

We looked inside some of the tweets by @niniamani_ and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a month
Average replies
345
Average retweets
19279
Average likes
58620
Tweets with photos
5 / 100
Tweets with videos
14 / 100
Tweets with links
0 / 100

Life has a way of testing a person's will, either by having nothing happen at all or by having everything happen at once .

0
4
4

Quoted @liyliss

Ade satu boyfriend pun dah bahagia bayang kan empat boyfriend eyyy bahagianya

Ada satu boyfriend pun dah annoyed gila bayangkan empat boyfriend eyyy annoyed nya

2
309
298

Quoted @Aidil_aznan

Hairul masak sendiri walaupun dia mengelak elak minyak panas sebab taknak kejut wife dia hanis yang tengah tidur. This kind of husband is awesome

Hairul masak sendiri walaupun dia  mengelak elak minyak panas sebab taknak kejut wife dia hanis yang tengah tidur. This kind of husband is awesome

Bapak aku dulu hari2 masak maggi pukul 2 pagi tak pernah kejut mak aku. Aku tanya kenapa tak kejut, dia cakap malas masak dua bungkus HAHAHAHAH

49
25K
14K

Kuih akok tak sedap sangat, nekbat sira not bad la.

0
0
0
me and my mom started arguing so my dad brought me in the garage to escape her..... we did this for an hour

me and my mom started arguing so my dad brought me in the garage to escape her..... we did this for an hour

4K
187K
1M

Quoted @audygohan

oh no, cuti raya is coming, ig stories gonna be like: -----------------------------

I can’t wait ♡ I suka tgok orang punya instastory waktu raya diaorg pakai baju raya wrna apa, tok diaorg masak apa, kampung diaorg mcm mana ahhhh can’t wait! 😂

21
11K
10K
Kill your time with these apps. Worth every second!
2

Kill your time with these apps. Worth every second!

30
3K
6K

Quoted @hazifflatiff

Nak tanya betul ke letak garpu macam ni daging boleh empuk??

Nak tanya betul ke letak garpu macam ni daging boleh empuk??

Letak satu je bang garfu tu. daging dah empuk, otak pulak tak empuk.

59
16K
9K

Quoted @mankimiiiiiii

Unpopular opinion: adik beradik

Unpopular opinion: adik beradik

Anak kedua selalu prangai paling bebal

199
5K
4K

Quoted @neverfoldingg

How lazy are you?

sometimes i’m quiet because i feel too lazy to move my lips

48
34K
37K

Tertidoq 😩😩😫😫😫

1
0
0

Quoted @Mandac5

What is an extreme sport?

Saving money

23
14K
28K
stay safe guys serem banget masjid diserang :(

stay safe guys serem banget masjid diserang :(

3K
44K
39K

Quoted @Aidil_aznan

Hairul masak sendiri walaupun dia mengelak elak minyak panas sebab taknak kejut wife dia hanis yang tengah tidur. This kind of husband is awesome

Hairul masak sendiri walaupun dia  mengelak elak minyak panas sebab taknak kejut wife dia hanis yang tengah tidur. This kind of husband is awesome

Goreng nugget je setan!!!!

180
17K
11K

Burnnnn (@ Taman Pelangi)

0
0
0

Done bacaan yassin sepuloh orang. Hahahahha

0
0
0
fai
2 days ago
aaa girlss finally i dah tahu cara nak buat style ikat belakang but still labuh 😩 selama ni bila cuba asyik pendek je tudung

aaa girlss finally i dah tahu cara nak buat style ikat belakang but still labuh 😩 selama ni bila cuba asyik pendek je tudung

229
30K
43K

Kertas pemadam jerawat ada tak ?!!

0
0
0

Yayyy balik awaiii

0
0
0

Replying to @sophmksz @nrxfrinx @itsmeaidil

Budak ni memang ig dia nampak macam bodo2 rempit2 but what if she’s like that because her mum didnt raise her right? Dah kena belasah macam tu kena maki2 dengan mak anak mana je tak bodoh

6
118
468

Quoted @9GAG

Comment the reason why Dr. Strange held up his finger. Wrong answer only. #AvengersEndgame

Comment the reason why Dr. Strange held up his finger. Wrong answer only.
#AvengersEndgame

أشهد أن لا إله إلا الله، وأشهد أن محمدا رسول الله

51
17K
12K
Next Page