nur_hanani

nur_hanani

@nurhanani091003

Followers14
Following59

Be unique be yourself🐨

Kedah, Malaysia
Joined on July 08, 2018

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Statistics

We looked inside some of the tweets by @nurhanani091003 and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
6 days
Average replies
5
Average retweets
2673
Average likes
2806
Tweets with photos
11 / 100
Tweets with videos
5 / 100
Tweets with links
0 / 100
andD
16 days ago

Untuk student yang selalu kata: 'nak tidur kejap, nanti nak bangun balik sambung study' tapi terlajak. Ni saya share satu doa: "Ya Allah kurniakan aku tidur yang sedikit, puas, dan sihat. Panjangkanlah usiaku dalam ketaatan"

46
37K
38K
sementara tunggu IG,whatsapp,facebook ok..
nah..zikir penenang hati

sementara tunggu IG,whatsapp,facebook ok.. nah..zikir penenang hati

23
522
797

2 months ago

Jealousnya dengan org yg boleh straightforward cakap kalau dia tak suka something. It may hurts us sometimes but at the end of the day we knows that he/she will never fake about anything.

9
4K
4K
Mesej yang pendek tapi sangat pedih untuk diterima.

Sape yang pernah lalui je paham 😭

Mesej yang pendek tapi sangat pedih untuk diterima. Sape yang pernah lalui je paham 😭

3
184
295
Tips kurus secara sihat 👍🏼👍🏼
4

Tips kurus secara sihat 👍🏼👍🏼

6
990
1K

Bahasa Melayu tiba² jadi susah bila bersama AKTA

0
0
0

Susahnyaaaa nak kata tidakkk!!!!!!😭😭😭

0
0
0

"Never give up in your life." "Why?" "Because Allah has written something beautiful for us at the right time for the best reason."

0
2K
2K

Sesat? Baliklah kepada Allah. Sedih? Sujudlah kepada Allah. Kecewa? Doalah kepada Allah. The true happines is when Allah always by your side and always heal you pain. So, find your true happines by searching for His blessing. 💕

0
487
642

Barang siapa membaca: 100x سُبْحَانَ اللّهِ وَ بِحَمْدِهِ “ SubhanAllahi wa biHamdihi. ” Maka akan gugur dosa - dosa nya meskipun sebanyak buih di lautan. Feel free to RT 💕

2
1K
1K

Quoted @Ikramhalim_

First time jumpa video ni masa 2016 dan sebab ni aku mula hafal. Masa sekolah banyak kali try nak tiru bacaan ni tapi his recite Al A'laa sooo 😭❤ Pakai earphone. ❤

First time jumpa video ni masa 2016 dan sebab ni aku mula hafal.

Masa sekolah banyak kali try nak tiru bacaan ni tapi his recite Al A'laa sooo 😭❤

Pakai earphone. ❤

Soothing and calming ❤️

6
537
1K

Nama² Malaikat 1.Jibril-Menyampaikan wahyu 2.Mikail-Menyampaikan rezeki 3.Israfil-Tiup sangkakala 4.Izrail-Mencabut nyawa 5.Munkar-Soal dlm kubur 6.Nakir-Soal dlm kubur 7.Raqib-Catat amalan baik 8.Atid-Catat amalan buruk 9.Malik-Jaga pintu neraka 10.Ridwan-Jaga pintu syurga

0
761
1K

Maaf,jika aku xdpt jadi yg sempurna..😖😭

0
0
0

Serious talk! Surah Al - Waqiah kau baca every night bfore tidur. Rezeki tu datang dlm macam2 bentuk yang kau tak sangka dan menyangka. Please amalkan guys. Surah Al - Mulk also..

2
959
1K

Musim exam bt aq rsa moody jarhh..Allah beri hambaMu kekuatan..mudahkanlah segalanya😭😖

0
0
2

Kunci nak jadi baik ? 1. Jaga solat 2. Jaga aurat 3. Sabar dan berlemah lembut 4. Habluminallah & Habluminnannas . Spread this.. ❤️❤️❤️

4
855
1K

"Kita pandai nasihatkan orang bila mereka ada masalah. Tapi bila masalah tu datang dekat kita, kita jadi buntu. Tak tahu nak buat apa."

2
348
492

4 Perkara murah rezeki di awal pagi. 🌥️ 1. Solat Subuh 2. Jgn Tidur Kembali 3. Hadiah Al-Fatihah kpd Mak Ayah 4. Solat sunat Dhuha Semoga bermanfaat 💕

1
622
793

Ust pesan, klw xnak berdakwah, jgn jdi penghalang org berdakwah. Free² dpt pakej dosa.. Pakej 1: xnak dakwah Pakej 2: penghalang orang berdakwah Pilih dua² pakej, complete dosa😭

0
0
1
Next Page