_kedd

_kedd

@wmizzul

Followers277
Following362

Hey, everything's gonna be OK

Joined on March 14, 2012

Statistics

We looked inside some of the tweets by @wmizzul and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
11 hours
Average replies
95
Average retweets
7611
Average likes
4684
Tweets with photos
50 / 100
Tweets with videos
10 / 100
Tweets with links
0 / 100

Last Seen Profiles

@oaoo_305@oaoo_305
@lorenacastross@lorenacastross
@HopeLine_za@HopeLine_za
@minsegpanama@minsegpanama
@TarorehMentari@TarorehMentari
@CharlieAnneex@CharlieAnneex
@mikeepritch@mikeepritch
@WarmDryCosy@WarmDryCosy
@MusicPlus__@MusicPlus__
@YakazaTrend@YakazaTrend
@newhospital@newhospital
@GeriatriaINNSZ@GeriatriaINNSZ
@Hljodmynd@Hljodmynd
@DavidKiefte@DavidKiefte
@Atticus233@Atticus233
@WHODY12_RAD@WHODY12_RAD
[Thread]

Students yg nk ambik gmbr konvo tp takde idea nk pose?

Meh aku belanja beberapa idea/tips utk korang posing dgn kwn2, family takpun sorang2 pun boleh

All photo by : http://www.instagram.com/aniqphotography/ …

a) Acah2 gelak dgn member korang sambil pandang sama sendiri

b) Baling topi
4

[Thread] Students yg nk ambik gmbr konvo tp takde idea nk pose? Meh aku belanja beberapa idea/tips utk korang posing dgn kwn2, family takpun sorang2 pun boleh All photo by : http://www.instagram.com/aniqphotography/ … a) Acah2 gelak dgn member korang sambil pandang sama sendiri b) Baling topi

10
470
699
iR
2 days ago

Lepas solat jumaat tadi, ramai berpusu² nak keluar masjid. Then depan aku ada sorang mamat bangla ni keluarkan dompet nak derma dalam tabung masjid tu. Sambil tunggu turn nak sampai tabung tu nampak la isi dompet dia

104
36K
19K
Org Kelantan pengotor kata mereka.. Haha

Org Kelantan pengotor kata mereka.. Haha

10
2K
1K
Kelantan kita. Serupa sekala mari dengar ceramah di stadium. Mujur tak runtuh

Kelantan kita. Serupa sekala mari dengar ceramah di stadium. Mujur tak runtuh

4
623
744

Quoted @OwToTheZie

Girls, aku nak cakap sikit ni pasal bridesmaid ya. Kau dah tau kawan kau nak kawen kan, bawak-bawak la bertenang sikit dik. Aku pernah makeup kan pengantin, bridesmaid sampai nak dekat 10 orang. Sorry la eh aku terpaksa cakap ni, dalam ramai2 tu,sekor pun xmembantu!

Girls, aku nak cakap sikit ni pasal bridesmaid ya. Kau dah tau kawan kau nak kawen kan, bawak-bawak la bertenang sikit dik. Aku pernah makeup kan pengantin, bridesmaid sampai nak dekat 10 orang. Sorry la eh aku terpaksa cakap ni, dalam ramai2 tu,sekor pun xmembantu!

Bridesmaid penyibuk. 20 tahun dulu cuma ada sepasang pengantin, sepasang pengapit. Sekarang ni ada 20 manusia penyibuk yang tak tau apa fungsi. Kawan yang betul kawan, dia tak jadi bridesmaid ke lelaki kejadah haram namanya. Dia akan sinsing lengan dan tolong lancarkan majlis.

5
586
418

Replying to @aerilzafrel

Ni bumi yg sbnr....peta dunia dh tipu kita

Ni bumi yg sbnr....peta dunia dh tipu kita

2
74
88
Kalau makan nasi, telur dengan kicap, kicap mana pilihan korang?

Retweet Kicap Cap Kipas Udang

Like Kicap Jalen
2

Kalau makan nasi, telur dengan kicap, kicap mana pilihan korang? Retweet Kicap Cap Kipas Udang Like Kicap Jalen

202
18K
5K

I love u Ustaz Abdul Somad

“Pada dirimu, ada sesuatu yang membuatkanku tertawan.”

1
130
218
.
3 days ago

"Orang yang dah pernah merasa gelapnya jahiliyah akan lebih hargai terangnya tarbiyah." - Anthem.

Nahhhh terbaik. Aku rasa malam ni macam nak buat THREAD lagi. 

Tapi sebelum tu, aku nak tekankan sekali lagi, kalau nak buat cerita tentera, tambah2 lagi cerita yang nak menaikkan nama pasukan elit macam 10 Briged (Para), sila rujuk kepada ahlinya.

Nahhhh terbaik. Aku rasa malam ni macam nak buat THREAD lagi. Tapi sebelum tu, aku nak tekankan sekali lagi, kalau nak buat cerita tentera, tambah2 lagi cerita yang nak menaikkan nama pasukan elit macam 10 Briged (Para), sila rujuk kepada ahlinya.

41
3K
2K
Bukan aku dengki sebab tak dapat jumpa dengan artis ni. Tapi, bila mengenangkan aku nak dapat beret yang diorang pakai sampai senget ke telinga tu bagai nak mati, jadi aku rasa drama ni akan dapat kritikan hebat dari aku. Maafkan aku ya wahai produser.

Bukan aku dengki sebab tak dapat jumpa dengan artis ni. Tapi, bila mengenangkan aku nak dapat beret yang diorang pakai sampai senget ke telinga tu bagai nak mati, jadi aku rasa drama ni akan dapat kritikan hebat dari aku. Maafkan aku ya wahai produser.

206
8K
5K
_kedd
4 days ago

Turn off main pubg sebab mati dengan redzone. Kahkah

Ini paling sedih :( kawan aku mak dia meninggal haritu. 

Salam takziah dan Al Fatihah
2

Ini paling sedih :( kawan aku mak dia meninggal haritu. Salam takziah dan Al Fatihah

19
10K
9K
Adib
6 days ago
2 manga and anime yang padu. Mana satu lagi power pada korang? I'm trying to prove an argument with my friend.

RT for One Piece
Like for Naruto
2

2 manga and anime yang padu. Mana satu lagi power pada korang? I'm trying to prove an argument with my friend. RT for One Piece Like for Naruto

340
8K
13K
Anak kaldai adalah anak yang datang dari Myanmar dan ban seekor Bane.

Anak kaldai adalah anak yang datang dari Myanmar dan ban seekor Bane.

99
665
645

Kisah cinta ringkas ; Ini adalah bebenang.

33
358
365

Quoted @adlynazal

tell me something i dont know

tell me something i dont know

Just because a girl is being friendly with you that doesn’t mean she is interested in you

48
14K
9K
Coldplay - The Scientist (demo version)

Coldplay - The Scientist (demo version)

549
20K
12K
k
10 days ago
Suami :  Camna perjalanan tadi sayang ?
Isteri : Ok jer bang, tapi tadi nasib baik tak terlepas simpang..

Suami : Camna perjalanan tadi sayang ? Isteri : Ok jer bang, tapi tadi nasib baik tak terlepas simpang..

231
29K
13K
Next Page