Ahmad

Ahmad

@Afizalzainoren

Followers171
Following239

You stabbed the Devil in the back. To him, this isn’t vengeance, this is justice.

Kuching, Sarawak
Joined on August 10, 2012
Statistics

We looked inside some of the tweets by @Afizalzainoren and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
an hour
Average replies
87
Average retweets
10252
Average likes
11544
Tweets with photos
26 / 100
Tweets with videos
11 / 100
Tweets with links
0 / 100
✈️
11 hours ago

They said, “nanti carilah jodoh time degree”. Sekali degree online pulakkk, life is a scam!!!!!

Quoted @ZaxZefron

Wow sis.. berani ye soalan tu haha.. https://t.co/jI6kE68tBe

deras https://t.co/Enj2nVINRZ

Quoted @fvkhrie

apparently in this video shows that indonesian healthcare workers gave up 💔#COVID19 https://t.co/x0nX6F3QzN

Bukan healthcare je. Few days ago tukang kubur pun dah give up. Dia cakap dah letih sangat kerja. Yang kerja sanitize pun dah malas nak kerja. Tengok orang semua takda rasa tanggungjawab. https://t.co/KxrzXVS99M

Bomboclaat https://t.co/30BU1kAIOG

Real friends keep in touch https://t.co/oae132x0M4

Ad-Dien
19 hours ago

Solat 5 waktu, jadi Imam, mengaji memang belum menjamin seseorang itu suami yang baik. Bahkan tak perlu impressed pun sebab itu bare minimum as a Muslim. Ukuran suami yang baik terletak kepada sejauh mana dia sedar bahawa isteri itu amanah Allah yang akan dipersoalkan di akhirat.

CEO PIHAK BERKUASA PENERBANGAN AWAM MALAYSIA (CAAM)

ZAMAN PH:
Ahmad Nizam Zolfakar & Dr. Zainol Fuad
Mereka Cina Komunis.

ZAMAN PN:
Chester Voo Chee Soon
Dia Melayu Muslim.

Betul tak? Cuba tanya pejuang2 Melayu Muslim PN. https://t.co/dr0ZpCyGiN

CEO PIHAK BERKUASA PENERBANGAN AWAM MALAYSIA (CAAM) ZAMAN PH: Ahmad Nizam Zolfakar & Dr. Zainol Fuad Mereka Cina Komunis. ZAMAN PN: Chester Voo Chee Soon Dia Melayu Muslim. Betul tak? Cuba tanya pejuang2 Melayu Muslim PN. https://t.co/dr0ZpCyGiN

Kemal
21 hours ago

Quoted @hsnahaizad

Untung ada bf yg suka downkan gf sendiri ni😀👍 https://t.co/n7I5mI8d3s

Untung ada bf yg suka downkan gf sendiri ni😀👍 https://t.co/n7I5mI8d3s

Don’t date a boy, date a man. https://t.co/Rj872CSQBK

Ibu bapa: Kawan kawan kamu semua dah kahwin. Kamu ni sampai bila nak single?!

Me: https://t.co/F6kEAGH89u

Ibu bapa: Kawan kawan kamu semua dah kahwin. Kamu ni sampai bila nak single?! Me: https://t.co/F6kEAGH89u

Quoted @IzwanHs

Kucing dibuang tepi jalan. Dorang xbiasa kt kwsn luar. Sebab tu diorg duduk je dalam cage tu 🥺 sampai hati Tuan diorg buang diorg mcm tu 😢 https://t.co/BxiBysWw2E

Kucing dibuang tepi jalan. Dorang xbiasa kt kwsn luar. Sebab tu diorg duduk je dalam cage tu 🥺 sampai hati Tuan diorg buang diorg mcm tu 😢 https://t.co/BxiBysWw2E

If you can no longer take care of your cats, you can surrender your cats at PAWS. Just bayar RM60 to tampung the cat’s needs. Be a responsible owner. https://t.co/ZnpwTpHkaR

nAd
2 days ago
the first one most important ah nowadays 🤷🏻‍♀️ https://t.co/csRmZImF4A

the first one most important ah nowadays 🤷🏻‍♀️ https://t.co/csRmZImF4A

bila tetamu datang mak xde kat rumah be like: https://t.co/bb2nSCmT4j

The same race that killed P. Ramlee. https://t.co/BZxU6NRrjd

The same race that killed P. Ramlee. https://t.co/BZxU6NRrjd

Quoted @arjunahashim

Ini Sohai mabuk lawan arus dekat Bukit Rangin @KuantanTV , yang kena langgar meninggal yang langgar elok ada 😡😡 https://t.co/iwX2hisyPx

Ini Sohai mabuk lawan arus dekat Bukit Rangin @KuantanTV , yang kena langgar meninggal yang langgar elok ada 😡😡 https://t.co/iwX2hisyPx

Dunia memang kejam. Kantoi ganja kena gantung sampai mati walau sekelumit pun tak membahayakan nyawa orang lain, tapi peminum arak bebas walau beribu dah mati. Dunia memang kejam. https://t.co/eMEJ48UlRW

Orang yang gagal ialah orang yang berhenti berusaha. Selagi kita terus berusaha, kita tak gagal.

Quoted @hanifjamals

Mantap main pass baton. https://t.co/gq2GMY4mHB

Terengganu abg ajis jatuh bok🤔 https://t.co/6mwxm2kEqF

Orang muda kat Malaysia ni bila nak dpt kerja katanya kena kuasai pelbagai kemahiran, kena ada pengalaman bagai, tapi gaji minimum tetap RM1.5k, sedangkan tua-tua kutuk pangkat besaq-besaq, tu tak larat ni tak larat, buta IT siap elok pulak makan gaji besaq.

Thinking bout her https://t.co/P4JNpw6bdy

Thinking bout her https://t.co/P4JNpw6bdy

Zofia's Elite Set is now available. Unlock the Duch Bojowy uniform, victory animation, new gadget and weapon skins, and the Elite Zofia Chibi charm! https://t.co/9XJgwnBxaf

Quoted @DabushKamarudin

Guys, ada soalan nak tanyak. MC DONALD BARUK BUKAK KA DI KUCHING? KENAK ORANG KUCHING KEDAK BOK KALAK MAKAN MCD ka? Bersusun dari siang sampe malam. Tanyak ajak bah!

Aok eh tiap ari laku keras https://t.co/jNxXtQyWzJ

Next Page