Akram Ashmawi

Akram Ashmawi

@AkramAshmawi

Followers130
Following133

Pendosa yg Ingin ke Syurga

Joined on November 21, 2015
Statistics

We looked inside some of the tweets by @AkramAshmawi and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
4 days
Average replies
52
Average retweets
6834
Average likes
9847
Tweets with photos
45 / 100
Tweets with videos
5 / 100
Tweets with links
0 / 100

Korang boleh tolong reply with tweets yang deco bilik/room transformation tak? Yang dorang deco beli barang kat lazada/shopee I dah cari keyword tak jumpa those tweets

Setengah hari cari kunci kereta tak jumpa. Tolong share doa nak cari barang hilang tu. ๐Ÿ˜ญ

I'm not a boomerang, so remember i won't come back when you throw me away

Quoted @hmetromy

#kualalumpur Pilih kedai atau pasar yang tawarkan harga murah. Itu nasihat Timbalan Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Rosol Wahid yang melihat tidak ada kewajaran memboikot pembelian ayam. https://t.co/xtOWGYIlht

Setiap bulan seorang timbalan menteri yang juga ahli parlimen akan mendapat gaji tidak termasuk elaun sebanyak RM9,762(Timb Menteri) RM16,000 (Ahli Parlimen) Total: RM25,762 Layakkah orang yang memberi nasihat sebegini dapat gaji sebanyak itu setiap bulan? https://t.co/4cDn1mUg13

Ada sesiapa yang tengah cari kerja tak ? Company : HRSB Engineering & Construction Position : Inventory Executive Location : Paka, Terengganu. Experience : 4-6 years Prefer lelaki. Berminat boleh terus submit resume ke : recruitment@hrsb.com.my RT & sebarkan !

Gaes.. Semoga bermanfaat ya ๐Ÿ˜Š https://t.co/mw27lQ5YXq

cha
a month ago
Hati hati gais! Sesiapa duduk area taman daya setia indah dato on jp perdana semua tuโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ https://t.co/gafccLtgnI

Hati hati gais! Sesiapa duduk area taman daya setia indah dato on jp perdana semua tuโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ https://t.co/gafccLtgnI

REMEMBER - Not all friendships have to communicate on a day to day to justify that they are strong. 

Tag YOUR best friends!!! https://t.co/Qwh6qFsRc6

REMEMBER - Not all friendships have to communicate on a day to day to justify that they are strong. Tag YOUR best friends!!! https://t.co/Qwh6qFsRc6

Satu lagi video dari Ustaz Azhar Idrus, mengupas tentang topik ini. https://t.co/lyk78tOuch

Wahh order delivery aiskrim Nestlรฉ, memang betol diorang hantar naik lori.

Peminat Aiskrim nestle boleh cuba๐Ÿ˜˜ https://t.co/AtKw58SUXA
4

Wahh order delivery aiskrim Nestlรฉ, memang betol diorang hantar naik lori. Peminat Aiskrim nestle boleh cuba๐Ÿ˜˜ https://t.co/AtKw58SUXA

Cik Wina
2 months ago
Siapa yang tak reti nak adjust lighting guna apps lightroom tu asiler lah follow tips dalam gambar ni. Aku dah buat duh sumpah cantik gila ๐Ÿ˜ Semoga bermanfaat!

Credit to : mduyen__74 https://t.co/UyC71JxZgA
4

Siapa yang tak reti nak adjust lighting guna apps lightroom tu asiler lah follow tips dalam gambar ni. Aku dah buat duh sumpah cantik gila ๐Ÿ˜ Semoga bermanfaat! Credit to : mduyen__74 https://t.co/UyC71JxZgA

Minta tolong jasa baik warga twitter. ๐Ÿ˜” i love her too much ๐Ÿ˜ฃ https://t.co/pSEthB8Xjk
3

Minta tolong jasa baik warga twitter. ๐Ÿ˜” i love her too much ๐Ÿ˜ฃ https://t.co/pSEthB8Xjk

PaanIjam
2 months ago
Lucid Dream (2017)

Netflix Korean SCFI/Thriller Movie.

Highly Recommended untuk movie ni. Anak dia hilang dah 3 tahun, macam2 cara dia buat then gunakan "Lucid Dream" dimana dia akan kembali ke waktu kejadian dan Cuba cari klu. Best weyh!

8.5/10
#koreanmovie #RekomenFilem https://t.co/ukAUR7GqLV
4

Lucid Dream (2017) Netflix Korean SCFI/Thriller Movie. Highly Recommended untuk movie ni. Anak dia hilang dah 3 tahun, macam2 cara dia buat then gunakan "Lucid Dream" dimana dia akan kembali ke waktu kejadian dan Cuba cari klu. Best weyh! 8.5/10 #koreanmovie #RekomenFilem https://t.co/ukAUR7GqLV

Kepada semua umat Islam di Malaysia, saya mencadangkan doa-doa berikut dibacakan selepas solat. https://t.co/YiwqZXeP4i

Kepada semua umat Islam di Malaysia, saya mencadangkan doa-doa berikut dibacakan selepas solat. https://t.co/YiwqZXeP4i

Akan aku call @Rahim_sapik @AkramAshmawi biar sep ye pon dokleh main

Quoted @nlienaiskandar

Can you appreciate bila ade perempuan jenis macam ni๐Ÿ˜ข๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ https://t.co/RrHbvphHGv

Can you appreciate bila ade perempuan jenis macam ni๐Ÿ˜ข๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ https://t.co/RrHbvphHGv

101 rules in a relationship: You donโ€™t expect your partner to act/behave the way you wanted them to be. Not everyone is the same you donโ€™t need to put pressure on him. Maybe he doesnโ€™t know how to show affection to you. If you think he cannot give what you want, part ways. https://t.co/rfDIchdPiE

I compliekan 28 MOVIE BERKAITAN Virus/ Wabak/ Disaster / Survival dari suggestion korang di twitter. Kalau ada suggestion lain drop kat replies ok.

Boleh google, cari di telegram, netflix (jika ada) dan youtube dengan search tajuk tajuk movie ini.

.

1. Kingdom - Korea https://t.co/Krp7qVodgc

I compliekan 28 MOVIE BERKAITAN Virus/ Wabak/ Disaster / Survival dari suggestion korang di twitter. Kalau ada suggestion lain drop kat replies ok. Boleh google, cari di telegram, netflix (jika ada) dan youtube dengan search tajuk tajuk movie ini. . 1. Kingdom - Korea https://t.co/Krp7qVodgc

Quoted @myksm

Apa yang seorang pekerja perlu tahu sekiranya dijangkiti #COVID-19? Ketahui hak anda sebgai seorang pekerja. Sekiranya pihak majikan gagal mematuhi garis panduan ini, laporkan kepada Jabatan Tenaga Kerja di talian 03-88865192 https://t.co/yreeA1AAgd

Apa yang seorang pekerja perlu tahu sekiranya dijangkiti #COVID-19? Ketahui hak anda sebgai seorang pekerja. Sekiranya pihak majikan gagal mematuhi garis panduan ini, laporkan kepada Jabatan Tenaga Kerja di talian 03-88865192 https://t.co/yreeA1AAgd

Sila RT https://t.co/zz7YGlErQP

Next Page