70E

70E

@F4HM1EY

Followers1.6K
Following291

OWNER OF @scarfstoreHQ & @LepaqGamingS3 | GGMU | 27 y/o | PERAKIAN

Negri Sembilan, Malaysia
Joined on December 10, 2018

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Statistics

We looked inside some of the tweets by @F4HM1EY and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a day
Average replies
838
Average retweets
4344
Average likes
16650
Tweets with photos
19 / 100
Tweets with videos
33 / 100
Tweets with links
0 / 100
70E
21 days ago
#AnakPerak Jurukimpal dalam air Wanita Pertama Malaysia..

Selamba je Nurizzati Athirah Mohamad Yusoff buat kerja welding tengah laut sana. Umur baru 22 tahun. Hasil keluaran Kolej Vokasional Taiping.

Nur Izzati, 22 tahun atau dikenali sebagai Athirah dalam keluarganya.
3

#AnakPerak Jurukimpal dalam air Wanita Pertama Malaysia.. Selamba je Nurizzati Athirah Mohamad Yusoff buat kerja welding tengah laut sana. Umur baru 22 tahun. Hasil keluaran Kolej Vokasional Taiping. Nur Izzati, 22 tahun atau dikenali sebagai Athirah dalam keluarganya.

216
22K
17K
Ten
5 hours ago

Unpopular opinion: Crush ni seronok untuk di-crush je. Bukan untuk bercinta. Bila kita dah betul kenal dia, tak best mana pon personality dia sebenarnya. πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ

20
1K
1K
Nak mengamuk ke apa ke, biar la guna mulut aje. Jangan buat 2 benda ni.

1. Touch orang lain.
2. Touch barang orang lain.

Nak mengamuk ke apa ke, biar la guna mulut aje. Jangan buat 2 benda ni. 1. Touch orang lain. 2. Touch barang orang lain.

70E
31 minutes ago

Quoted @ohtweet

Tahukah anda, lagu asal "Negaraku" datang dari lagu bertajuk "Terang Boelan"?

Tahukah anda, lagu asal "Negaraku" datang dari lagu bertajuk "Terang Boelan"?

SAlah!!! Dari lagu negeri perak!!

Ini bagaimana beg korang diuruskan di airport. Diorang takde masa nak letak baik2 macam menatang minyak yang penuh. Sehari ada beribu beg nak setel. Hahaha. Sebab tu ada banyak kes beg pecah.

Ini bagaimana beg korang diuruskan di airport. Diorang takde masa nak letak baik2 macam menatang minyak yang penuh. Sehari ada beribu beg nak setel. Hahaha. Sebab tu ada banyak kes beg pecah.

jannah
17 hours ago

Quoted @pedoqpop

Keluar kat instagram explore aku

Keluar kat instagram explore aku

Korang kalau pakai seluar camni pakai la thongs. Tolong la buruk nampak line panties 😭

88
3K
2K

Quoted @F4HM1EY

SHAWL HEAVY CHIFFON RM4 SEHELAI!!!

SHAWL HEAVY CHIFFON RM4 SEHELAI!!!

Wehhh😭😭😭if only cimbclick aku tak kena suspend🀧dah lama dah aku grab

70E
2 hours ago
Penangan @ScarfstoreHQ buat clearence sale !! Jom p pos..ada lg order masuk,hat tu kita pos esok lusa! πŸ”₯β™₯️😘

Penangan @ScarfstoreHQ buat clearence sale !! Jom p pos..ada lg order masuk,hat tu kita pos esok lusa! πŸ”₯β™₯️😘

Kali ni aku tunjuk video pulak,dia punya cuak nak lalu itu mmg xrasa kaki dh. Zojila pass dkat India ni mmg laluan paling aku rasa paling gila. Korang rasa sendiri lah sambil tgk video ni. Salah skit je habislah. Ini kamera dari kawan aku Fauzi Benyamin.

Zojila Pass - India

Kali ni aku tunjuk video pulak,dia punya cuak nak lalu itu mmg xrasa kaki dh. Zojila pass dkat India ni mmg laluan paling aku rasa paling gila. Korang rasa sendiri lah sambil tgk video ni. Salah skit je habislah. Ini kamera dari kawan aku Fauzi Benyamin. Zojila Pass - India

39
2K
2K

Quoted @LDR_Is_Awesome

Tolong tag ain jap, suruh dia masakkan suami dia nie, kesian si suami makan kat luar. Dasar isteri dayus .. #husbandandwife

Tolong tag ain jap, suruh dia masakkan suami dia nie, kesian si suami makan kat luar. Dasar isteri dayus

..

#husbandandwife

I told my fiancé that he has to wear a t-shirt like this after we're married and he said "I lagi rela keluar bogel. Sama je malu dia." 😭

13
1K
1K
Bajrangi bhaijaan deleted scenes !!

Tengok sampai habis guys

Bajrangi bhaijaan deleted scenes !! Tengok sampai habis guys

254
7K
4K

Quoted @F4HM1EY

SHAWL HEAVY CHIFFON RM4 SEHELAI!!!

SHAWL HEAVY CHIFFON RM4 SEHELAI!!!

Mau mau !! 😍

Quoted @501Awani

[KEMAS KINI] 'From KL to the world': Wajah Yuna bercucuk sanggul sebesar-besarnya di Times Square, New York! #AWANInews #AWANIpagi http://www.astroawani.com/berita-hiburan/kl-world-wajah-yuna-bercucuk-sanggul-sebesar-besarnya-di-times-square-new-york-212551 …

[KEMAS KINI] 'From KL to the world': Wajah Yuna bercucuk sanggul sebesar-besarnya di Times Square, New York! #AWANInews #AWANIpagi http://www.astroawani.com/berita-hiburan/kl-world-wajah-yuna-bercucuk-sanggul-sebesar-besarnya-di-times-square-new-york-212551 …

Yea...New york promotes Yuna. In Malaysia promotes Yun nam Haircare.

0
814
967
Heimlech Manouver, siapa boleh komen?

Heimlech Manouver, siapa boleh komen?

20
3K
2K
70E
4 hours ago

Ugais boleh Wasap 0182354350

0
0
0
Ad-Dien
18 hours ago
Sementara tunggu lif 😁

Sementara tunggu lif 😁

54
958
3K
baruuu tengokπŸ˜‚ comel teruk weh! adik2 Pra sekolah! 😍

baruuu tengokπŸ˜‚ comel teruk weh! adik2 Pra sekolah! 😍

64
7K
6K
What’s happening here? πŸ€” Wrong answers only. #AvengersEndgame
2

What’s happening here? πŸ€” Wrong answers only. #AvengersEndgame

17K
40K
309K

Quoted @F4HM1EY

SHAWL HEAVY CHIFFON RM4 SEHELAI!!!

SHAWL HEAVY CHIFFON RM4 SEHELAI!!!

Eeeee mcam nak beli semua warna 😭😭

Next Page