SA.

SA.

@riojerbat

Followers2.8K
Following555

tweets represent personal view | Q.S. Al-Kafirun : 6 | IG: @riojerbat #JRBT

Indonesia
Joined on May 19, 2009

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Statistics

We looked inside some of the tweets by @riojerbat and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
11 days
Average replies
17
Average retweets
492
Average likes
425
Tweets with photos
19 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
5 / 100
SA.
8 months ago

Sebuah thread film & series yang #AdadiNetflix, di update sesuka hati~ @NetflixID

1
100
488

Sementara di sini PT Pos udah sekaratul maut

3
14
8
SA.
6 hours ago
No context

No context

Menasihati orang yang jatuh cinta itu bagai mencari jarum di tumpukan jerami.

1
6
2
SA.
7 hours ago

Quoted @yellohelle

Sekarang jadi makin rame prakteknya dengan pola: 1. Dari pekerja kontrak diturunin jadi peserta magang dengan beban kerja sama 2. Perusahaan ga mau hire karyawan baru, maunya buka magang sepanjang waktu buat isi pos kerja yang harusnya dikerjain pekerja tetap (bcs it’s cheaper??)

SAY IT LOUDER FOR THE PEOPLE IN THE BAAAACCCCKKKK

0
4
1
SA.
8 hours ago

Hey @MarvelStudios where’s @deadpool @RyanReynolds announcements?? #SDCC

0
0
0

Tujuan hidup adalah jangan pernah merasakan tanggal tua

209
9K
8K

Halo, kalau ada yang butuh freelance content writer atau social media admin, aku available ya 😘💕

3
15
0
MoSidik
9 hours ago
Info paid Internship di Ketawa Comedy Club. Ditunggu lamarannya sampai tgl 4 Agustus. Silahkan disubmit ke http://bit.ly/magangketawa 
Pertanyaan silahkan email ke mosidik@ketawa.id

Info paid Internship di Ketawa Comedy Club. Ditunggu lamarannya sampai tgl 4 Agustus. Silahkan disubmit ke http://bit.ly/magangketawa  Pertanyaan silahkan email ke mosidik@ketawa.id

Leo season y'all. Long live the Queens and Kings.

0
3
1
SA.
10 hours ago

Quoted @fullmoonfolks

Liat lika pakej kebaya sehnari kepikirannnya berhari2

This is the sweetest thing a drunk man can do. #goals

0
0
1

Warung Padang International disingkat WARPAINT

1
151
150

Quoted @RobDawsonESPN

Ashley Young booed by United fans at National Stadium in Singapore when he came on. Every touch being booed, too. Very odd.

NEVER EVER BOO YOUR OWN PLAYER/S #Rules

7
43
31
SA.
14 hours ago

Thank you mas @hasief sudah upload pertunjukkan live pertama Hindia untuk orang-orang yang tidak bisa hadir ke #WTF19 kemarin! Apik!

1
0
1

I feel exposed. If you’re not physically, emotionally, financially, and spiritually ready to be a parent, please don’t be one. You’re gonna ruin people

0
48
101
SA.
a day ago

Quoted @awbissaka

Another win. Another test. 🕸 #MUFC #AWB

Another win. Another test. 🕸 #MUFC #AWB

Lu orang apa bukan sih anjir tackle jago banget on target semua

SA.
a day ago

Quoted @komikluks

Jaksel..

Jaksel..

Where the f is Mr Brightside

👧 "Adegan Simba jadi Umar bin Khattab agak aneh nggak sih? Kayaknya nggak ada kan di versi animasi sebelumnya?" 👦 "Umar...? Hah? Gimana?" 👧 "Singa padang pasir." *Kemudian hening*

5
39
23

Teman2 bagi yang mau nonton di xxi dan mau beli tiket plisss beli tiket sama gue aja!! Tadi topup mtix mau dua ratus jadi dua juta hixxx 😭😭😭😭😭😭😭

78
542
407
SA.
a day ago
Cannot be grateful that I still have (money) time to be in Singapore to watch the team that I loved since that night in Barcelona.

Old Trafford 2021? #GGMU

Cannot be grateful that I still have (money) time to be in Singapore to watch the team that I loved since that night in Barcelona. Old Trafford 2021? #GGMU

A running app requires this much of access?
https://twitter.com/Basiancoy/status/1152588312831545345 …

A running app requires this much of access? https://twitter.com/Basiancoy/status/1152588312831545345 …

38
268
171
Next Page