#ZDOOM

For people who have #heretic and #hexen 1 and 2 on Steam. Are there mods and stuff for it? Like old school doom with #zdoom and etc? Like to play them, but not with that super low res and no wasd lol #cgn @Civvie11 #xsplitfamily @defilerphil47

#ZDoom #Doom gameinfo.txtใฎใ‚ซใƒฉใƒผใ‚ณใƒผใƒ‰ใ€HEXใƒใƒชใƒฅใƒผใ ใจใ‹้›ฃใ—ใ่€ƒใˆใฆใŸใ‘ใฉๆ™ฎ้€šใซHTMLใ‚ซใƒฉใƒผใ‚ณใƒผใƒ‰ใงใ‚ˆใ‹ใฃใŸ

coba maen di resolusi 380x240 pixels ternyata asik juga, framerate lancar bet & lebi berasa doom jadul aja #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/zVK42ocBLC
4

coba maen di resolusi 380x240 pixels ternyata asik juga, framerate lancar bet & lebi berasa doom jadul aja #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/zVK42ocBLC

For some reason, getting #OBS to record #Zdoom has been like trying to nail Jello-O to a wall. Never had this much trouble before ๐Ÿ˜ญ Once I get this figured out I can demo a ton of cool stuff!

makin ga fokus ini mod, sekarang w bikin weapon set baru, yang ini isinya senjata yang ada alternate fire-nya. #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/JdetPCa1fj

Premo36
2 months ago

#DML2X is a launcher/organizer for the classic #DooM family of games (including #heretic, #hexen, #chex...). Is compatible with any modern doom sourceport that follows the #zdoom commandline standard and with any game/mod file runnable with those engine (including #dehacked .deh)

@pcgamer "It also noted when players found secrets with a little fanfare: "A SECRET IS REVEALED!" This is ONLY in the #ZDoom source ports. The original game did not have any message.

#doom2 Back To Saturn X (map pack) + Rampancy 1.1 (monster mod) + Jitokgun (weapon mod). (tes ae terus kaga diselesai-selesaiin modnya wkwk) #jitokgun #wip #doom #doommod #zdoom #gzdoom https://t.co/8hgCxEcjSu

irc
2 months ago

flathead has joined #zdoom <Zack`> a dragon in thick, fluffy white diapers <flathead> sounds like I missed one hell of a discussion here

yak masih lanjut. tiba-tiba malah kepikiran bikin mecha ala-ala. bisa dipilih modenya pas di awal main #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/tB8obP2lZi
2

yak masih lanjut. tiba-tiba malah kepikiran bikin mecha ala-ala. bisa dipilih modenya pas di awal main #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/tB8obP2lZi

Universal gibable corpses that respects the actor's blood color. Coming soon to a vengeful gore mod near you! #Doom #ZDoom #GZDoom #gore #nashgore #retro https://t.co/kmiFSqPeVv

semua senjata yang dah jadi. keknya segini dulu. tinggal bikin sprite ammo & tampak samping senjatanya aja buat item. #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/PgbxYx5Vbr

kurang puas sama sprite rocket launcher kemaren. w revisi aja dah. bentuknya ngereferens ke gattling gun-nya doom modern (tapi malah kek mesin fogging), tapi w lebih suka hehe. #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/o8jFe5Olbf

mumpung masih seger & masih idup, lanjut lagi. kali ini: Auto Shotgun #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/nkEuwYKjQl

tambah-tambahin ah. kali ini: dual submachine gun. #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/OuNL3kQHxK

tambah-tambahin ah. kali ini: dual submachine gun. #doom #zdoom #doommod #gzdoom #jitokgun #wip https://t.co/OuNL3kQHxK

Next Page