#copezashpirti

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Rovereto, 16.02.2019 🇮🇹 Presentazione del libro “COPEZA SHPIRTI” (pezzi d’anima). Grazie associazione Beselidhja  Buon compleanno al Kosovo 🇦🇱 Prezantimi i librit “COPEZA SHPIRTI” Gëzuar ditëlindjen Kosova. Faleminderit shoqata Besëlidhja moter #klaudiofindiku #copezashpirti

Rovereto, 16.02.2019 🇮🇹 Presentazione del libro “COPEZA SHPIRTI” (pezzi d’anima). Grazie associazione Beselidhja Buon compleanno al Kosovo 🇦🇱 Prezantimi i librit “COPEZA SHPIRTI” Gëzuar ditëlindjen Kosova. Faleminderit shoqata Besëlidhja moter #klaudiofindiku #copezashpirti

Rovereto, 16.02.2019 🇮🇹 Presentazione del libro “COPEZA SHPIRTI” (pezzi d’anima). Grazie associazione Beselidhja Buon compleanno al Kosovo 🇦🇱 Prezantimi i librit “COPEZA SHPIRTI” Gëzuar ditëlindjen Kosova. Faleminderit shoqata Besëlidhja moter #klaudiofindiku #copezashpirti

0
0
0
Klaudio Findiku Libri Copeza Shpirti.    #klaudiofindiku #copezashpirti

Klaudio Findiku Libri Copeza Shpirti. #klaudiofindiku #copezashpirti

🇦🇱Prezantimi i librit “COPËZA SHPIRTI” Durrës, 24.12.2018 

🇮🇹Presentazione del libro “COPËZA SHPIRTI” (pezzi d’anima) 
Durazzo, 24.12.2018  

#klaudiofindiku 
#copezashpirti

🇦🇱Prezantimi i librit “COPËZA SHPIRTI” Durrës, 24.12.2018 🇮🇹Presentazione del libro “COPËZA SHPIRTI” (pezzi d’anima) Durazzo, 24.12.2018 #klaudiofindiku #copezashpirti

Të nderuar miq kam nderin e veçantë t’ju ftoj diten e hënë me dat 24.12.2018 ora 17:00 pranë Klubit të Artit dhe Kulturës SIGAL  në Durës në promovimin e librit tim të fundit “COPËZA SHPIRTI”. Me shumë rrespekte Klaudio Findiku #klaudiofindiku #copezashpirti

Të nderuar miq kam nderin e veçantë t’ju ftoj diten e hënë me dat 24.12.2018 ora 17:00 pranë Klubit të Artit dhe Kulturës SIGAL në Durës në promovimin e librit tim të fundit “COPËZA SHPIRTI”. Me shumë rrespekte Klaudio Findiku #klaudiofindiku #copezashpirti

PHOTO OF THE DAY Levico Terme në shkollën “Gjergj Fishta” te kesaj qyteze ne Trentino ku pata deshiren të prezantoja librin tim te fundit COPEZA SHPIRTI. Shumë faleminderit mësuesëve Irena dhe Dritan Mashi #klaudiofindiku #copezashpirti

PHOTO OF THE DAY Levico Terme në shkollën “Gjergj Fishta” te kesaj qyteze ne Trentino ku pata deshiren të prezantoja librin tim te fundit COPEZA SHPIRTI. Shumë faleminderit mësuesëve Irena dhe Dritan Mashi #klaudiofindiku #copezashpirti

#klaudiofindiku #copezashpirti Klaudio Findiku Libri Copeza Shpirti Durres 24.12.2018

#klaudiofindiku #copezashpirti Klaudio Findiku Libri Copeza Shpirti Durres 24.12.2018

Klaudio Findiku Libri COPEZA SHPIRTI nentor 2018 #klaudiofindiku #copezashpirti #libri #libro #poezi #poesie

Klaudio Findiku Libri COPEZA SHPIRTI nentor 2018 #klaudiofindiku #copezashpirti #libri #libro #poezi #poesie

Next Page