eYna rUsLi

eYna rUsLi

@z_eYnamanJa

Followers121
Following216

๐Ÿ‘ธ ROZLINA ROSLI ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ W.P LABUAN ๐ŸŽ‚ ROAD TO 26 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ MR #SB โ™กโ™กโ™ก

kota kinabalu & w.p labuan
Joined on January 15, 2013

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Statistics

We looked inside some of the tweets by @z_eYnamanJa and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a day
Average replies
29
Average retweets
501
Average likes
546
Tweets with photos
20 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

done for this week... masih menghitung hari... ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต

0
0
0

hujung mggu yg sgat ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช... mati la nak, fizikal mental kena kuat...

0
0
0

sesi mengosongkan bilik...

0
0
0

20 day to go... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

0
0
0

21 days to go... ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ

0
0
0
semua wanita akan laluinya... ๐Ÿคฎ๐Ÿ˜ก๐Ÿคฏ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜Ÿ

semua wanita akan laluinya... ๐Ÿคฎ๐Ÿ˜ก๐Ÿคฏ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜Ÿ

22 day to go... ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต

1
0
1

Quoted @aahsm_

"Boleh tak kita stop gaduh, sayang?" I need a bf yang even gaduh teruk pun, still call me sayang. Still cakap berlembut. No harsh words like aku kau, betina, perempuan jalang and all that. Totally turn off dengan lelaki yang kuat maki and mencarut ๐Ÿ™‚

alhamdulillah... setakat 3 tahun bertunang ni dia x pernah keluarkan kata makian n kau aku dgn eyna msa gaduh... ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š

0
0
0

Quoted @iffatsalleh

Setiap 2 hari, aku akan cuci kain. Setiap 2 minggu, aku akan cuci tandas sehingga bersih. Setiap petang aku main dengan anak-anak. Apa wife aku buat? Baca ni..

Setiap 2 hari, aku akan cuci kain.

Setiap 2 minggu, aku akan cuci tandas sehingga bersih.

Setiap petang aku main dengan anak-anak.

Apa wife aku buat?

Baca ni..

cc @Mohdrad01136900

kerna sesungguhnya kita hya mampu merancang..

0
0
0

harap apa yg d rancang ini bjalan dengan lancar... aamiin...

1
0
1

kurang dari sebulan... counting day from now...

0
0
0

moga dpermudahkan segalanya...

0
0
0

benda ni berlaku mcm mimpi... mampu ka kami???

0
0
0

Quoted @LabuanFT

Domino's Pizza to open in Labuan (Financial Park). October 2019.

x sabar.....

0
0
0

Quoted @hafizaquafiz

Ni soalan-soalan bocor tok kadi khususnya buat yang bakal bergelar suami. Buat bakal makmum, share lah supaya kurang sikit nebes bakal imam awak tu ๐Ÿคญ Threadโœจ

Ni soalan-soalan bocor tok kadi khususnya buat yang bakal bergelar suami. Buat bakal makmum, share lah supaya kurang sikit nebes bakal imam awak tu ๐Ÿคญ

Threadโœจ

cc @Mohdrad01136900

Ada kisah disebalik mall ni area klang yang hidup cuma cinema je 20rt aku cerita sebab apa dia hambar ramai yang dah kena termasuk aku

Ada kisah disebalik mall ni area klang yang hidup cuma cinema je 20rt aku cerita sebab apa dia hambar ramai yang dah kena termasuk aku

576
10K
11K
dah nak sebulan dah sakit..  x kebahยฒ lagi... ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท

dah nak sebulan dah sakit.. x kebahยฒ lagi... ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท

org cakap sakit itu pghapus dosaยฒ kecil...

0
0
0
cerita hari ini...
4

cerita hari ini...

Next Page