Zoragon IV

Zoragon IV

@zarinsofea

Followers1.1K
Following765

a rabbit.

Typolololand.
Joined on April 30, 2010

Here can be your content

Promote Yourself on Twipu

Promote Yourself on Twipu
Statistics

We looked inside some of the tweets by @zarinsofea and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
2 days
Average replies
166
Average retweets
16068
Average likes
18699
Tweets with photos
16 / 100
Tweets with videos
47 / 100
Tweets with links
5 / 100

حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ “cukuplah Allah sebagai pelindung kami” Surah Al-Imran Ayat 173-

0
9
9
Guys tolong viralkan guys

kesian akak tu kena ragut rantai dia

Aku tak sengaja dapat record kejadian ni time aq tengah buat vlog depan Sogo 

VIRAL VIRAL VIRAL VIRAL

Guys tolong viralkan guys kesian akak tu kena ragut rantai dia Aku tak sengaja dapat record kejadian ni time aq tengah buat vlog depan Sogo VIRAL VIRAL VIRAL VIRAL

81
23K
6K

Down with fever - day 3. 😢

3
0
0
爱
12 days ago
The fact that she’s a sabahan masyaAllah sis your voiceeee😩😍❤️

The fact that she’s a sabahan masyaAllah sis your voiceeee😩😍❤️

59
10K
12K
Suara adik beradik aiskrim ni memang ngam lah..

Xpuas dgr
 #ICSYVMY2 #ICSYVMY

Suara adik beradik aiskrim ni memang ngam lah.. Xpuas dgr #ICSYVMY2 #ICSYVMY

164
22K
20K
tw// scary things ?!?!

this video is like the one thing that scares the shit out of me

tw// scary things ?!?! this video is like the one thing that scares the shit out of me

333
8K
4K
Tempat paling dalam di dunia dikenali sebagai MARIANA TRENCH.
dlm BM Trench tu parit. bunyi dia macam tak best. hahahaha.
.
Ini ialah thread. macam biasa, park dulu. aku nk buat research dan nak buat notes.
.
tanak dah thread jadi bahasa zaman paleolithic. 😂😂😂

Tempat paling dalam di dunia dikenali sebagai MARIANA TRENCH. dlm BM Trench tu parit. bunyi dia macam tak best. hahahaha. . Ini ialah thread. macam biasa, park dulu. aku nk buat research dan nak buat notes. . tanak dah thread jadi bahasa zaman paleolithic. 😂😂😂

199
12K
14K

I was one of their follower, the psychotic husband and wife. Why not kau chill and teruskan buat cerita pasal jalan, makan, shopping instead of meroyan ? 🤦🏻‍♀️

1
0
4

Netflix movie recommendations a thread;

1K
54K
145K
Anak sedara TokTi. Like wow gituh!!

Anak sedara TokTi. Like wow gituh!!

69
12K
14K
Titanic Wasn't sank because of the icebergs.
.
this is a thread. cambiasa, park dulu. it'll be a long-long thread.

Titanic Wasn't sank because of the icebergs. . this is a thread. cambiasa, park dulu. it'll be a long-long thread.

366
17K
23K
Earntah
20 days ago
so mak ayah sekarang.. boleh la hantar anak tu terus ke syurga.. 😌

so mak ayah sekarang.. boleh la hantar anak tu terus ke syurga.. 😌

347
42K
23K
“Jadi tak perlu hantar anak anda ke sekolah, boleh terus hantar ke syurga” (@safwansawi , 2019).... Tersembur air dalam mulut 🤣😂🤣😂 @BuletinTV3

“Jadi tak perlu hantar anak anda ke sekolah, boleh terus hantar ke syurga” (@safwansawi , 2019).... Tersembur air dalam mulut 🤣😂🤣😂 @BuletinTV3

49
5K
3K
Ipeyyyy
21 days ago
Sape edit ni siaaaa HaHaHa tahap edit level 9999.🤣🤣🤣
4

Sape edit ni siaaaa HaHaHa tahap edit level 9999.🤣🤣🤣

108
40K
37K
Found this on tiktok and its crazy. Jadi siot so try la buat, korang akan rasa tapak tngn korang bergerak 🤯🤯🤯

Found this on tiktok and its crazy. Jadi siot so try la buat, korang akan rasa tapak tngn korang bergerak 🤯🤯🤯

183
14K
9K
ً
25 days ago

Spongebob: "What if I break your trust someday?" Patrick: "Trusting you is my decision, proving me wrong is your choice."

60
45K
43K

[Thread] Bermula 1 Julai 2019 ni, ada guidelines baru yang ditetapkan oleh BNM berkenaan dengan Investment-Linked Plan (Takaful/Insurance). So, apa yang anda sebagai consumer perlu tahu & faham tentang guidelines terbaru ni?

5
338
428
Next Page